irena_milek napisał(a) i to jak pokręciło., w Rzeszowie upały, ale teraz Ania nadała, że burza i grad jak pięści!!!
Widziałam ten grad wczoraj w faktach pokazywali, szczerze to się przeraziłam
zawitka napisał(a) Gosiu dzieki za zezwolenie cieszę się ---ha ha bo po juteze do domku iiiiiiii w kfffiiatki Pozdrówka
No to jak się rozpędzisz.... pewnie się stęskniłaś za własnymi kffiatkami, bo napatrzeć to się na pewno napatrzyłaś, czekam na foteczki
JulkAd napisał(a) Gosiu, u mnie oprócz braku słońca niezły deszczyk popadał, bo mi jeden zbiornik napełniło....ale w domciu też zimnawo, kominek trzeba było odpalić
Na szczęście pogoda już wróciła, dziś i wczoraj cudnie
gusiarz napisał(a) Gosiu - nareszcie znalazłam chwilkę -moja nieobecność nie do nadrobienia...ale postaram się bywać na O. ciut częściej. Teraz masa pracy w ogrodzie i poza nim... Dzisiaj u nas tak leje, że ziemia już wody nie przyjmuje i mamy podtopienia na ogrodzie. Deszcz był bardzo potrzbny, ale żeby aż tyle go spadło w ciągu dwóch dni...przesada Dziobaski zostawiam
Mogłaś mi przesłać jakąś chmurę deszczową, bo u mnie i owszem chmur było w tym czasie całe niebo, ale tylko jakieś słabe przelotniaki padały