Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

aga_k 21:47, 05 maj 2013

Ślicznie wszystko wygląda
Lena 21:58, 05 maj 2013

Przepiękny ogród a ciurkadełko bardzo fajne.
Migdałek z bukszpanami w tle wyjątkowy - ma śliczne kwiatuszki i szkoda że krótko kwitnie...
pozdrawiam
anna_g 22:04, 05 maj 2013

Gosiu - cudnie u Ciebie. Faktycznie Twój ogród jest po prostu dopieszczony Panuje w nim ład i porządek a jednocześnie dużo zieleni. Ślicznie. I ciurkadełko już masz... i to bardzo fajne. G osia - opowiedz jak robiłaś-robiliscie - Żon przewiercił kamień, masz może jakąś dokumentację obrazkową? czy przegapiłam? kurcze ale chyba nie...
U mnie zmiana sadzawki na ciurkadełko została odłożona na przyszły rok... trochę szkoda , ale z drugiej strony jest sens bo rabata przerabiana będzie ze wzgledu na przerabianie kostki brukowej... za jednym "zamachem" i to i ciurkadełko
Pięknie Gosia - jak zwykle.
Madzenka 22:37, 05 maj 2013

Piękne tulipany, dlaczego narzekasz? Ogródek prześliczny, cukiereczek.
Gosiniak 08:33, 06 maj 2013

Marzenko- super avatarek!
Apetyt rośnie w miarę jedzenia, a jak jeszcze się napatrzyłam na te holenderskie i u ciebie
Aniu- coś tam chyba znajdę jeszcze z obrazka w czasie prac nad ciurkadełkiem- poszukam wieczorkiem
Lena- kiedyś w ogóle nie robiłam takich zdjęć z bliska, ogrodowisko uczy!, teraz uwielbiam robić makro i nawet mini różyczki migdałka można podziwiać z bliska
Aga- dziękuję bardzo mi miło
Gosiniak 08:40, 06 maj 2013

nieszka napisał(a)
Ale ekstra! Rabatka pod domem z ciurkadełkiem miodzio!
Już sobie wyobrażam jaki pracowity mieliście ten długi weekend

Żon się przyłożył i zrobił
Ogólnie to ciągle jest praca, sama wiesz, coś kończymy, to inne zaczynamy- japoński ciągle czeka, do tego opryski zawsze jakieś dojdą, podlewanie, plewienie i tak bez końca- i to jest piękne- no... może..... na chwasty to bym się nie pogniewała jakby przestały rosnąć
AgnieszkaW 08:45, 06 maj 2013

Gosiu, naprawdę szacun wielki dla Was. Wykonaliście kawał dobrej roboty. Ogród prezentuje się pięknie, ciurkadełko również. Serdecznie pozdrawiam (ja przez weekend zmagałam się z "wielką wodą")
GosiaJoanna 09:14, 06 maj 2013

Gosinko dzieki za gratki Ja również podpisuje się pod tymi wszystkimi wyrazami podziwu nad ogromem pracy i późniejszym efektem Waszego ogrodu. Ciurkadełko super, mam tylko pytanko Gosiu jak zrobiliście otwór w tym kamieniu?
ruda 09:27, 06 maj 2013

Gosiniak, jestem zachwycona ciurkadełkiem, tez o takim marzę. Możesz zdradzić koszt takiego kamienia? Zanosiła go do kamieniarza, żeby zrobił dziurkę?
Mala_Mi 12:10, 06 maj 2013

Gosiaczku...dla poprawy nastroju (poniedziałki grrrr) weszłam sobie do Ciebie bo dawno mnie tu nie było.... i paradise masz u siebie.... masz naprawdę cudowny ogród... bardzo mi się podoba...
A tulipanki piękne
Ciurkadełko też ładne.
Naprawdę masz ślicznie A jak skończysz rabatę z zawijaskiem to już wogle będzie lux.