Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

Gosiniak 21:58, 10 sty 2013

nieszka napisał(a)
Gosia a jakie Ty planujesz to ciurkdełko? Ja sobie wymyśliłam że z prawdziwego kamienia z nawierconym w środku otworem

O to super mamy wspólny temat, ja też chcę z kamienia, to ja w takim razie zamieniam się w słuch co i jak.... i u siebie to samo będę wykonywać
aneta230972 21:58, 10 sty 2013

Gosiniak napisał(a)
fajnie że M zakręcony ogrodowo, będziecie sobie mogli przedyskutować to i owo, u mnie to dyskusja taka jednostronna, mój M zawsze zasypia jak mu coś o ogrodach opowiadam

I nie wiadomo co lepsze Masz przynajmniej wolną rękę w działaniach. U nas natomiast "burza mózgów" non stop A ja jestem z tych upartych i jak mój mąż twierdzi: ciężko mi dogodzić. I na moje szczęście moi chłopcy zdają sobie z tego doskonale sprawę. Albo udają bo mąż jak twierdzi nie miał wyjścia i już się przyzwyczaił a maluchy (3 i 5 lat) to jeszcze ........ maluchy
Gosiniak 22:00, 10 sty 2013

Juzia_G napisał(a)

...mój M też tak reaguje ewentualnie sprawy techniczne go interesują...a "krzoki" niestety nie..

U mnie to nawet z technicznymi krucho, jak wymyśliłam ciurkadełko to myślałam że sprawy techniczne mi załatwi, a ten sam mi pompę każe wybierać, chyba chce ostudzić mój zapał, ale ja się nie dam..hihi

Bądź twarda! Nie daj się

Ale jak coś nie wyjdzie, to na kogo się zwali.....hyhyyyy
Gosiniak 22:04, 10 sty 2013

aneta230972 napisał(a)

I nie wiadomo co lepsze Masz przynajmniej wolną rękę w działaniach. U nas natomiast "burza mózgów" non stop A ja jestem z tych upartych i jak mój mąż twierdzi: ciężko mi dogodzić. I na moje szczęście moi chłopcy zdają sobie z tego doskonale sprawę. Albo udają bo mąż jak twierdzi nie miał wyjścia i już się przyzwyczaił a maluchy (3 i 5 lat) to jeszcze ........ maluchy

Ja ma dwie dziewczynki (9 i 6) więc M zawsze przegłosowany
Janina 22:11, 10 sty 2013

Można kupić gotowe ciurkadełka granitowe,one mają w zestawie pompkę i prosto je się montuje.Mam takie i sama z córką na wiosnę montujemy a jesienią chowamy.
nieszka 22:20, 10 sty 2013

Gosiniak napisał(a)

Gosia a jakie Ty planujesz to ciurkdełko? Ja sobie wymyśliłam że z prawdziwego kamienia z nawierconym w środku otworem

O to super mamy wspólny temat, ja też chcę z kamienia, to ja w takim razie zamieniam się w słuch co i jak.... i u siebie to samo będę wykonywać

Gosia, ale ja oprócz tego że ma być z kamienia to nie wiem nic a nic
Chyba będziemy uczyć się wspólnie
Gosiniak 22:31, 10 sty 2013

Janino- pędzę do ciebie zobaczyć
Juzia 22:36, 10 sty 2013

Gosia ja mam plajstikowe ciurkadło i też pompka była
Ale jakby co to możesz zwalić na męża.... bo Ci nie pomógł
Gosiniak 22:38, 10 sty 2013

Nieszka- a już taka uradowana byłam, nie mogłaś trochę poudawać, chociaż nakierować człowieka
Ok, ja zacznę od kamienia, a co dalej.... to do ciebie zajrzę
Gosiniak 22:41, 10 sty 2013

Juzia_G napisał(a)
Gosia ja mam plajstikowe ciurkadło i też pompka była
Ale jakby co to możesz zwalić na męża.... bo Ci nie pomógł

No tak jemu to się nawet wtedy obrywa jak ręki nie przykłada..... Pomysł zaakceptowany, wiosną ruszam do działania