Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 20:10, 18 sie 2013

Kindzia napisał(a)
Gierczuś...czkawka Cię nie męczyła dzisiaj? Bardzo intensywnie obmawiałam Twój ogród z moją siorką...wiesz, kupiła sobie też takie hektary niedawno, pamięta sz...

Urlopowe buziory Niedługo będę MUDŻIN...

U nas zatrzęsienie żab i żabeczek...

Łojjj Kaśka .. Miałam jakowegoś pryszcza na jęzorze ...,,,,

A tak serio.. Trza było Siorkę brać i pzryjeżdżać ....,

Mudżin , powiadasz ??... Ja siem mudźinów bojjjjam

Buziole odpoczywaj
gierczusia 20:18, 18 sie 2013

Bea napisał(a)
Jak będzie trzeba Ela to trąb i jakieś sprytne kobity ze swoimi sprytnymi łopatkami przybędą

i dadzą radę te ciski w te gazowy wcisnąć. Przy okazji żabki złapiemy i przesiedlimy bo temat
opuchlakowy bardzo ostatnio aktualny.

edit: jak będzie trzeba to nożyczki też pewnie któraś ma w torebce to się wykorzysta

Beatko ... Jakbyś widziała ,jak obiema nogami staję na tej bryle korzeniowej żeby mi to wlzło to byś pękła ze śmiechu ... Danusia gdzieś pisała ,że można bryłę korzeniową zmiażdzyć..nooo.. Pewnie i można... Ale u mnie to był jeden wielki korzeń , nawet z donicy to nie kce wyjść ...i o miażdzeniu mowy nie było... W końcu jakoś się zmieściło( bo ten płot po prostu jest zbyt nisko) ale trening siłowy miałam gratis ... Gdzież ja bym mogła kruche Kobitki narażać na taki wysiłek ....

A żabki możecie przywieżć ale tylko te niebieskie co to są pod ochroną ... Bo wtedy budowę domu weselnego zablokuję .. Innym żabom wstęp wzbroniony ... No chyba że tym od Filipa , co kciał na wymianę z jaszczurą
danuta_szwajcer 22:05, 18 sie 2013

Poczytałam , nadrobiłam i serdecznie pozdrawiam
Mala_Mi 22:06, 18 sie 2013

Gierczuś.. podstawa to dobra łopata....

Biegaczowate cholery podobne są do biegaczowych opuchlaków dorosłych..... jak je odróżnić..... mus portrety wydrukować i na ściankę powiesić..... przy czym na opuchlaku napisać Wandet. Westerny kiedyś sie oglądało
gierczusia 22:10, 18 sie 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Poczytałam , nadrobiłam i serdecznie pozdrawiam

Danusiu ... Pozdrawiam goRrrąco
gierczusia 22:15, 18 sie 2013

asc napisał(a)
Gierczuś.. podstawa to dobra łopata....

Biegaczowate cholery podobne są do biegaczowych opuchlaków dorosłych..... jak je odróżnić..... mus portrety wydrukować i na ściankę powiesić..... przy czym na opuchlaku napisać Wandet. Westerny kiedyś sie oglądało

Święta racja ... Podobne cholerniki jak bliżniaki ... W każdym razie moje opuchlaki jak je atakuję , to udają trupa a biegaczowate podobno zwiewają a jak już zwiewanie nie działa to gryzą lub tryskają ostrymi sokami trawiennymi.. Podobno nawet na odległość 1 metra ....

Tak więc jak coś Cię , albo mnie lub kogoś innego użre , albo czymś paskudnym osika to znaczy że to nasz Koffany killer w czarnym płaszczyku i trza mu zapewnić bezpieczeństwo , aby nadal swą niecną i morderczą misję kontynuował
AgnieszkaW 22:16, 18 sie 2013

Buziaki posyłam Eluś
Mala_Mi 23:23, 18 sie 2013

Gierczuś.... ależ ty doszkolona... no jestem pod wrażeniem....
Kindzia 07:31, 19 sie 2013

Gierczuś to matematyca...jest poukładana Aniu

Buziol z rana się należy
Agnieszka_B 09:00, 19 sie 2013

Kindzia napisał(a)
Gierczuś to matematyca...jest poukładana Aniu

O kurna chata !!!
No to Eluniu pozdrawia Cię debil matematyczny czyli Aga_B

p.s. Sztuka dodawania do 150 bardzo się w ogrodnictwie przydaje. Przy ostatnich zakupach w szkółce dopiero w domu sie zorientowałam , że facet policzył 16 zł. za dużo