gierczusia
16:45, 01 paź 2013

Dziewczynki 
... Wy mnie wybaczcie ,ale ja do dziś "do tylu "chodzę z tego wrażenia 
.. Banana mam od ucha do ucha , eMuś się nabija ,że uszy się do czegoś przydają , bo bym się śmiała doookoła 
...
Z tego wrażenia i z chęci zrobienia najlepszych w życiu rolad , rolady mi się przypaliły ... Kobiety były tak taktowne,że nawet sie nie skrzywiły .... Kapusty modrej , czyli czerwonej już nie zdążyłam .... Noo i tak to było z tym obiadem , o który Anka wolała ,że już prawie z głodu umiera
.... Ba.. Mało tego .......Ja nawet nikogo nikomu nie przedstawiłam.... Wyobrażacie to sobie ??
... Co ze mnie za baba ??

Mój syn śie śmiał
... I powiedział że Ogrodowisko to fantastyczna rzecz z fantastycznymi ludżmi. ..... Hmmmmm... Też mi refleksja 12 latka 

W sumie
... Noo już wyłazi dusza matematyczna 
... Było fantstiko 
.. Bardzo dziękuję Wam za uroczo i wesoło spędzony czas 
... Naładowałam akumulatory na zaś ... Mam nadzieję ,że Wy teź 
.,,
A co do kwestii ,że jeszcze czegoś tam nie widziałyście... Zapraszam po raz kolejny
.. Drzwi stoją otworem ( troszku zimno 
) a i rolada się znajdzie 

Z tego wrażenia i z chęci zrobienia najlepszych w życiu rolad , rolady mi się przypaliły ... Kobiety były tak taktowne,że nawet sie nie skrzywiły .... Kapusty modrej , czyli czerwonej już nie zdążyłam .... Noo i tak to było z tym obiadem , o który Anka wolała ,że już prawie z głodu umiera

Mój syn śie śmiał

W sumie

A co do kwestii ,że jeszcze czegoś tam nie widziałyście... Zapraszam po raz kolejny