Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 16:45, 01 paź 2013

Dziewczynki ... Wy mnie wybaczcie ,ale ja do dziś "do tylu "chodzę z tego wrażenia .. Banana mam od ucha do ucha , eMuś się nabija ,że uszy się do czegoś przydają , bo bym się śmiała doookoła ...

Z tego wrażenia i z chęci zrobienia najlepszych w życiu rolad , rolady mi się przypaliły ... Kobiety były tak taktowne,że nawet sie nie skrzywiły .... Kapusty modrej , czyli czerwonej już nie zdążyłam .... Noo i tak to było z tym obiadem , o który Anka wolała ,że już prawie z głodu umiera .... Ba.. Mało tego .......Ja nawet nikogo nikomu nie przedstawiłam.... Wyobrażacie to sobie ??... Co ze mnie za baba ??

Mój syn śie śmiał ... I powiedział że Ogrodowisko to fantastyczna rzecz z fantastycznymi ludżmi. ..... Hmmmmm... Też mi refleksja 12 latka

W sumie ... Noo już wyłazi dusza matematyczna ... Było fantstiko .. Bardzo dziękuję Wam za uroczo i wesoło spędzony czas ... Naładowałam akumulatory na zaś ... Mam nadzieję ,że Wy teź .,,

A co do kwestii ,że jeszcze czegoś tam nie widziałyście... Zapraszam po raz kolejny .. Drzwi stoją otworem ( troszku zimno ) a i rolada się znajdzie
gierczusia 16:58, 01 paź 2013

Pozwólcie,że tym razem grupowo.... ..... Wybaczycie zwariowanej , prawda ??

Sebek... Nooo jak to czemu nie śpisz... Bo czekasz na relację ze spotkania ... A odeśpisz potem

Irenko..... To te fluidy spotkaniowe od grupy wrocławskiej do nas przeszły ... Wysyłam radość paczką priorytetową

Bogusiu.. Toż one mi o tą roladę żyć nie dały ... A że miałam całkiem niedawno , to zamroziłam 2 sztuki dla Pań podróżniczek .... No i byłam bardzo ciekawa jak będzie wyglądał mój ogródeczek w czyimś obiektywie......

Madziu... Żyję,żyję .... I dzięki za ofertę galot ... Choć cieszę się ,że była zbędna bo do swoich galot jezdem niezmiernie przywiązana... Ty do swoich pewnie też

Ewka.... Dzięki za komplimenta

Aniu... Też dzięki za miłe słowa.. I nie musisz mi się tłumaczyć, robota jest najważniejsza a przy takiej odległości trudno mówić o punktualności , bo to jest kosmos co się na drogach dzieje ... Za krótkie podsumowanie mego ogródeczka tez dziękuje ... Już wszystko wiem.. Ale nie bij , a hortki nie oddam ... Jak zobaczę podobną w dobrej cenie ,to zadzwonię ,zapytam i jak coś to wyekspediuję do Rzeszowa ...

A ja za brak sawuar wiwru przepraszam.. Nawet Was nie przedstawiłam.....

Gosieńko.... Ty się ńie sztresuj ... My to sobie jeszcze nadrobimy ... I za komplimenta dziękuję i pozdrawiam serdecznie
gierczusia 17:09, 01 paź 2013

Aaaa ... ... Jeszcze prezenciki pokaże ... Host od Anki nie pokazuję , bo hosty już w tym czasie brzydkie są po prostu... Ale ta brunnera.

A ta "malutka rozpleniczka ".......

Dziękuję ... Bardzo , bardzo
Mala_Mi 17:16, 01 paź 2013

Gieczuś.. w savuawiwra... to mnie nie pobijesz.... a poza tym wszystkie sie znamy z forum....
Synusia Alinka przepytała dokładnie.. dobrze, że przerwałam, bo .... miałby o nas inne zdanie
EMusia przedstawiłaś, a ja w tym jazgocie i tak niedosłyszałam, albo zapomniałam.. przedstawimy sie drugi raz...... a może nawet jakiego brudzia ... będzie okazja.. ku temu, a tak by nie było.. Pomijam że M to jest M...

Mam niedoczas już nawet u siebie na wątku.. maskara...
Mala_Mi 17:27, 01 paź 2013

Będą takie
Wys. 10+15cm - faktycznie taki kolor mają

Wyskokosć 5cm

Wysokosć 30cm.. same do mikrokosmosu
Mala_Mi 17:29, 01 paź 2013

Taką hortkę bierz mi w ciemno Jest zajefajna
Elik 17:39, 01 paź 2013

Ale fajne roześmiane babeczki Normalnie widać, słychać i czuć, że się spotkanie udało.
boguslawa_ma... 17:39, 01 paź 2013

gierczusia napisał(a)
Aaaa ... ... Jeszcze prezenciki pokaże ... Host od Anki nie pokazuję , bo hosty już w tym czasie brzydkie są po prostu... Ale ta brunnera.

A ta "malutka rozpleniczka ".......

Dziękuję ... Bardzo , bardzo

Ale prezenty wypasione...a tej brunnnery ci zazdroszcze,chcę taką
eliza3 17:48, 01 paź 2013

Elu, ależ miałaś energetyczne spotkanko, wszystko obejrzałam, poczytałam, dobrej energii uszczknęłam... ale fajnie miałyście
Gabrysia_ 18:17, 01 paź 2013

Piękne dziewczyny z was
....ale fajne prezenty
Najważniejsze że spotkanie się udało....