Danusia,psy, kotki i podstarzałe dzieciaczki mamusie poznały i witały z otwartymi buziami-co kupiłaś,co będziemy jeść,a mamusia kupiła warzywa na patelnie ! -były bardzo smaczne !
A zakupy uważam za udane ,kupiłam w Lidlu zestaw do pikowania roslinek-jeszcze nawet nie rozpakowałam,2ceb.żółtej begonii,nasiona lobelii,a w sklepie z używanymi rzeczami kupiłam............i tu mi się samo uśmiecha LATARENKĘ,której tylko chyba ja nie miałam na Ogrodowisku
Oto wlaśnie ona-podoba mi się
oooooooooooooooo ja CIE) tez chce tez chce) ale fajowa kurcze a moze ci nie pasuje??hihihihi i zapewne za małe pieniadze? a ten sklep to jakis komis czy z uzywanymi rzeczami z zachodu taki szwarc mydło i powidło? a warzywka bardzo smaczne i bardzo zdrowe
aaa i zestaw tez mam z Lidla jutro kupie ziemie i bede sadzic moje nasionka co juz kupilam ale nie wszystkie bo za szybko a powiedz mi jeszcze bo Ty ogrodnik siewnik jestes czy moge te nasionka po jednym czy moze po dwa ? czy to dopiero do pikowania??
no i przyda Ci sie chyba ta latarenka do ogrzania ogrodu) załamka słyszałas zapowiedzi pogody? tragedia w dzien ma byc nawet -7C a w nocy i -17 jutro włóknine i bede latac przykrywac...