Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Marta7 19:11, 07 mar 2013

ewa004 napisał(a)
Przyleciałam ,poczytałam i lecę roślinki okrywać zima wraca :

Ewuś jak zima wroci do was to zatrzymaj ją i nie puszczaj na południowy wschód
Gosiniak 19:15, 07 mar 2013

Marta7 napisał(a)

Kasiu,do południa troszkę w ogrodku,potem obiadek i do pracy
Wiesz za stodołą mamy wysypany piasek taki do remontów,ma on wysokość z 1m i popatrz się że na nim kwitną kwiatki - jakim cudem ! przeciez to sam,suchy piach !

To ja widzę, że u ciebie wszystko chce rosnąć, nawet na piachu i jakie ładne
Gosiniak 19:15, 07 mar 2013

Wspomnienia czarujące
Marta7 19:39, 07 mar 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Ale u Ciebie sielsko ,anielsko i tak miło i szczesliwie) jak patrze na te zdjecia na te zwierzaczki szczesliwe na te barwne widoczki a u sasiada gniazdo bocianow? dobrze widze?ten ogrod ma duszemoze i nie ma "kancikow" ale jest taki szyty na Twoja miare to co ci serce dyktuje i to mi sie podoba a jak tam zakupy no Marta my nawet hihihi i fryzjera razem chociaz na odleglosc bo ja wczoraj ale ja 20 minutek) bo mam swoje loki Dzis nic juz nie robie w ogrodku chociaz cieplo bardzo az moze i za ale padam na pysk adrenalina od rana jak mi opiekunka zadzwonila, ze nie przyjedzie do mamy taka odpowiedzialnosc ludzi no i jak tu cos planowac? dlatego klikam do Ciebie ale Ty chyba jeszcze u pana fryzjera)))no albo psy,koty i dzieci mamy nie poznaly i do domu nie wpusciły?pozdrawiam

Danusia,psy, kotki i podstarzałe dzieciaczki mamusie poznały i witały z otwartymi buziami-co kupiłaś,co będziemy jeść,a mamusia kupiła warzywa na patelnie ! -były bardzo smaczne !

A zakupy uważam za udane ,kupiłam w Lidlu zestaw do pikowania roslinek-jeszcze nawet nie rozpakowałam,2ceb.żółtej begonii,nasiona lobelii,a w sklepie z używanymi rzeczami kupiłam............i tu mi się samo uśmiecha LATARENKĘ,której tylko chyba ja nie miałam na Ogrodowisku
Oto wlaśnie ona-podoba mi się

danuta_szwajcer 19:42, 07 mar 2013

oooooooooooooooo ja CIE) tez chce tez chce) ale fajowa kurcze a moze ci nie pasuje??hihihihi i zapewne za małe pieniadze? a ten sklep to jakis komis czy z uzywanymi rzeczami z zachodu taki szwarc mydło i powidło? a warzywka bardzo smaczne i bardzo zdrowe
danuta_szwajcer 19:44, 07 mar 2013

aaa i zestaw tez mam z Lidla jutro kupie ziemie i bede sadzic moje nasionka co juz kupilam ale nie wszystkie bo za szybko a powiedz mi jeszcze bo Ty ogrodnik siewnik jestes czy moge te nasionka po jednym czy moze po dwa ? czy to dopiero do pikowania??
ewa004 19:44, 07 mar 2013

Ale fajowa
danuta_szwajcer 19:49, 07 mar 2013

no i przyda Ci sie chyba ta latarenka do ogrzania ogrodu) załamka słyszałas zapowiedzi pogody? tragedia w dzien ma byc nawet -7C a w nocy i -17 jutro włóknine i bede latac przykrywac...
Marta7 20:15, 07 mar 2013

hanka_andrus napisał(a)
Na tym piachu u Ciebie to podbiał. Jak podbiał zakwita, to już wiosna wkrótce zawita!
Pozdrawiam właścicieli urokliwego siedliska!

Hanuś jak miło że mnie odwiedzilaś,zawsze się zastanawialam jak te żółte kwiatuszki się nazywają,teraz już wiem ,dzięki
Marta7 20:20, 07 mar 2013

Gosiniak napisał(a)
Wspomnienia czarujące

Gosiu,Ty też jesteś czarująca