Kasiu,ja u fryzjera też nic nie planuję,mam u niego wizyty zapisane tak jak wizytę u lekarza,wiem że muszę i idę -dla mnie to mordęga siedzieć 3godz.
A mój fryzjer (bo to pan) nawet się nie pyta co ja chcę tylko robi to co uważa,a ja zawsze jestem zadowolona z fryzury i z tego że mam spokój na 2 miesiące
Marta - ja wiem że najlepiej sobie poplanować - to ja nawet potrafię, ale co z tego jak się tego albo trzymać nie umiem, albo jakbym juz potrafiła to życie mi plany zmienia Z planowaniem skończyłam lat temu 16 jak mi się urodziło dziecko pierwsze No może jeszcze trochę potem próbowałam, ale jak chciałam żeby coś się koniecznie NIE spełniło to sobie to zaplanowałam Poważnie mówię. Potem dojrzałam do tego, że ja i plany to dwie sprzeczności, nauczyłam się z tym żyć i teraz mi bardzo dobrze Nie że jakaś "anarchia" ale uda się to świetnie a nie - to też świetnie w ogrodzie planuję, bo to milusie jest i fajne - a co z tego wyjdzie.... pokaże czas i pogoda i ja na fotografiach A swoją drogą "Maja w Twoim ogrodzie" a dlaczego nie?
Czary mary czary mary
My czarownice Ogrodowiskowe
zawsze do pracy w ogrodzie gotowe
w sobotę słońca i ciepła potrzebujemy
na nie liczymy i tego chcemyyyyyy.... !!!!
Czary mary, czary mary
Ale u Ciebie sielsko ,anielsko i tak miło i szczesliwie) jak patrze na te zdjecia na te zwierzaczki szczesliwe na te barwne widoczki a u sasiada gniazdo bocianow? dobrze widze?ten ogrod ma duszemoze i nie ma "kancikow" ale jest taki szyty na Twoja miare to co ci serce dyktuje i to mi sie podoba a jak tam zakupy no Marta my nawet hihihi i fryzjera razem chociaz na odleglosc bo ja wczoraj ale ja 20 minutek) bo mam swoje loki Dzis nic juz nie robie w ogrodku chociaz cieplo bardzo az moze i za ale padam na pysk adrenalina od rana jak mi opiekunka zadzwonila, ze nie przyjedzie do mamy taka odpowiedzialnosc ludzi no i jak tu cos planowac? dlatego klikam do Ciebie ale Ty chyba jeszcze u pana fryzjera)))no albo psy,koty i dzieci mamy nie poznaly i do domu nie wpusciły?pozdrawiam
Na tym piachu u Ciebie to podbiał. Jak podbiał zakwita, to już wiosna wkrótce zawita!
Pozdrawiam właścicieli urokliwego siedliska!