Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Marta7 20:35, 07 mar 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
oooooooooooooooo ja CIE) tez chce tez chce) ale fajowa kurcze a moze ci nie pasuje??hihihihi i zapewne za małe pieniadze? a ten sklep to jakis komis czy z uzywanymi rzeczami z zachodu taki szwarc mydło i powidło? a warzywka bardzo smaczne i bardzo zdrowe

Danusia,w tym sklepie jest wszystko i meble i garki i naczynia,ale ja wyłapuję tylko wiesz co

A z tymi nasionkami to że ja niby się znam to hahahahahahhehehehehe
Ale ten zestaw jest bardzo fajny do pikowania i do tego go użyję,ale napewno też możesz w nim siać,ja zawsze sieję do doniczek tak normalnie,póżniej jak za gęsto to przerywam,albo pikuję -Danusia po co ja Ci takie banialuki piszę,przecież TY to wszystko wiesz
Marta7 20:41, 07 mar 2013

no i przyda Ci sie chyba ta latarenka do ogrzania ogrodu) załamka słyszałas zapowiedzi pogody? tragedia w dzien ma byc nawet -7C a w nocy i -17 jutro włóknine i bede latac przykrywac...

Ja nawet nie wiem co mam przykryć,tyle tulipanów,krokusow......itd no straszne,a tak się cieszylam,że nie było większych mrozów
danuta_szwajcer 20:48, 07 mar 2013

krokusy i tulipany to spoko nic im nie bedzie , gorzej z hortensjami ogrodowymi czy magnolie u mnie lilie sw.Antoniego juz bardzo wyszly ,liliowce tez daja rade tylko nie wiem czy -17?? tez za duzo tego mam by to okryc krzewy juz listki maja niektore echhh tak kochamy te ogrody i nature a ona nam takiego psikusa robi? a co do nasionek to serio ja nigdy nie sialam w domu i nie pikowalam, ja tylko fuksje czy pelargonie to tak no i raz wychodowalam ostróżki))
Marta7 20:48, 07 mar 2013

Asia napisał(a)
i ja, Cię witam

Asiu,jak fajnie że wstąpilaś do mnie
Kasiek 20:50, 07 mar 2013

Gosci z Polski bede miala,moze pomoglabys kolezance salatki robic
Marta7 20:56, 07 mar 2013

romka napisał(a)
piękne wspomnienia! własnie po tym pierwszym zdjęciu zakochałam się w Twoim ogrodzie

Romka,cieszę się,że Ci się u mnie podoba,a ja jestem pewna że za jakiś czas ja będę oglądać Twój ogrod i będę wzdychać-o matko jak tu pięknie !
kitek81 21:12, 07 mar 2013

to ja Cię pocieszę, też jeszcze latarenki nie mam, ale już na nią choruję nawet M już tyle o nich opowiadałam, że chyba nie będzie wydziwiał, jak sobie kupię, bo najpierw było "a po co Ci to?"

no pogoda niestety zrobi psikusa, jak tak mocno przymrozi, najpierw pare dni ciepełka i bach! mi tam nic nie zmarznie, ale Waszych roslinek mi szkoda-oby wszystko przeżyło!

ja zmykam spać, bo po dzisiejszej nocce padam już na twarz-to do jutra
dobranoc
Maria667 21:41, 07 mar 2013

Cześć Martusia!
Latarenka śliczna. Szkoda, że nie mam w pobliżu Lidla. Ale mam za to dwie Biedronki i właśnie czekam na pierwsze ogrodowe ciekawostki. Czasem można spotkać coś naprawdę fajnego. Pozdrawiam.
anna_g 22:38, 07 mar 2013

Heja Martuś Dzisiaj cały wieczór spędziłam w casto i leroyu - uffff ale się naoglądałam - a i zakupiłam co nieco - niby niewiele ale i tak cieszy...
Zestaw do pikowania też sobie dzisiaj w Lidlu kupiłam zapisuję się do waszego klubu Ja będę w nim siać - fajny jest bo ma przeźroczystą wysoką pokrywę, do siania moim zdaniem będzie idealny.
Muszę Ci też powiedzieć, że ja również nie mam latarenki!!!! noooo ale to się zmieni... nawet miało dzisiaj ale jakoś latarenek nie wypatrzyłam Romantyczną latarenkę mieć musze
Pozdrawiam radośnie po przyjemnym wieczorku i życzę dobrej nocy.
ps. a ja myślę, że te mrozy takie wielkie nie będą - jestem optymistką (choć okryć zimowych z roślin jeszcze nie zdjęłam
Marta7 22:47, 07 mar 2013

krokusy i tulipany to spoko nic im nie bedzie , gorzej z hortensjami ogrodowymi czy magnolie u mnie lilie sw.Antoniego juz bardzo wyszly ,liliowce tez daja rade tylko nie wiem czy -17?? tez za duzo tego mam by to okryc krzewy juz listki maja niektore echhh tak kochamy te ogrody i nature a ona nam takiego psikusa robi? a co do nasionek to serio ja nigdy nie sialam w domu i nie pikowalam, ja tylko fuksje czy pelargonie to tak no i raz wychodowalam ostróżki))

Danusiu-dzięki trochę mnie pocieszyłaś
A ogrodnictwo to masz we krwi,na wyczucie wszystko zrobisz,nasionka wysiej na powierzchnię ziemi,płyciutko,najlepiej przykryć je odrobiną przesianej ziemi,no i wilgoć i słoneczko