Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Marta7 23:27, 06 mar 2013

Maria667 napisał(a)
Martusia!
Kompozycja wiosenna jest ekstra!
A wiosna tuż, tuż. U mnie było dzisiaj +16 stopni!
Pozdrawiam cieplutko!

Marysiu -zdjęcie rewelacja !
U nas też było cieplutko ,fajnie że jestes
Marta7 23:40, 06 mar 2013

bogumila_bienko napisał(a)
Nowe donice będą pięknie harmonizowały z otoczeniem...widzę,że podziałałaś "nasionkowo"....

U mnie śniegowo ale zostawiam rozkwitającego hipka..jest taki energetyczny...krwistoczerwony...serdecznie pozdrawiam.

Bogusiu też tak myślę-że te donice będą pasować do mojego podwórka
A te nasionka to Twoja zasluga -i to jest tylko część,jeszcze mam w pokoju u syna,w łazience,i na korytarzu

A hipek rzeczywiście działa,lubię taki płomienny kolor,ależ pięknie kwitnie !
Marta7 23:49, 06 mar 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
no to faktycznie mozna duzo zaplanowac i zrobic, mialam plany razem z kolezanka na prace ogrodowe w sobote bo duzo przycinania mam no i ma byc deszcz, zimno a od niedzieli zima na calego.W ogrodzie na niektorych krzewach już listki a ja ciagle mysle co tu pozmieniac bo mam jedna rabate do przerobki tez tak masz , ze chodzisz myslisz i kombinujesz? hihihi co tu dosadzic?przesadzic a co zmienic?) No i zaraziłas mnie bo dzis nakupiłam nasion hahaha a obiecal mi M jutro kupic takie fajne cudenko pod szklem do nasion wiec tez bede siała Pozdrawiam i zycze jutro udanych planow i prac oby tylko pogoda jeszcze była

Danusiu ja tylko w pracy wyłączam się w sprawach ogrodka,a będąc w domu to myślę tylko o jednym
Pozdrów odemnie tego anioła co Ci to cudeńko do wysiewania nasionek kupi
anna_g 00:01, 07 mar 2013

Gazetka wskazuje że jutro w lidlu mają być takie "niby szklarenki" z wkładami - na 96 sadzonek - 4 szt. razem - tak zrozumialam. Za 27 bodajze złotych. Jadę jutro do lidla zobaczyć czy to coś fajnego jest (o ile jeszcze będą bo ja dopiero wieczorkiem )
Marta7 00:04, 07 mar 2013

anna_g napisał(a)
Martuś jestem i macham Udało mi się nadgonić Twój wątek bo już mi sie zaległości porobiły, że ho ho. A tu takie fajne rzeczy się dzieją Produkcja nasienna i nie tylko - elegancja Super kompozycja wiosenna - i nawet sama się "zasadziła" w beczce a zakupy - to już rewelacja. Marzą mi się takie kosze wiklinowe do wieszania . (między innymi to w sumie to mnóstwo rzeczy mi się marzy - obawiam sie że mam więcej marzeń niż czasu Też mam jak Danusia napisała - chodzę po ogrodzie i co chwilkę wpada mi do głowy nowy pomysł na zmiany - nie wyrobię z tym jak nic muszę sobie zrobić konkretny planik i tego się trzymać, bo inaczej mi się tylko bajzello zrobi Na razie nie mam kiedy cokolwiek robić bo niestety wracam za późno do domu a na sobote mam zaplanowane cięcie drzew iglastych i MAM zamiar to wykonać - nie przyjmuję do wiadomości, że pogoda ma być kiepska. MA BYĆ dobra i już. Póki co szukam swoich tulipanów - pierwszy raz sadzone - bo część wyrosła, reszta nie i nie wiem czy to normalne czy mam się martwić Ale się rozpisałam. Pozdrawiam i dobrej nocy życze

Aniu najlepiej jest wszystko zaplanować,ale ja tego nie umiem-i już chyba nie nauczę się, za stara jestem jak zwykle pójdę na żywioł i na to co mi dyktuje serce a nie rozum ,a Maja w Ogrodzie mi nie grozi,więc nie ma się czym przejmować
A na sobotę zaklinamy razem słoneczko ! A spróbuj nie wzejść !!
Marta7 00:11, 07 mar 2013

anna_g napisał(a)
Gazetka wskazuje że jutro w lidlu mają być takie "niby szklarenki" z wkładami - na 96 sadzonek - 4 szt. razem - tak zrozumialam. Za 27 bodajze złotych. Jadę jutro do lidla zobaczyć czy to coś fajnego jest (o ile jeszcze będą bo ja dopiero wieczorkiem )

Aniu dzieki za tą wiadomość,jutro jadę do fryzjera,to wstąpię do Lidla (żebym tylko nie zapomniała wstąpić do fryzjera )
Marta7 00:14, 07 mar 2013

Kasiek napisał(a)
Martus ,swietna ta fotka jest z tym pojedynczym kffiatuchem,normalnie cool

Kasiek,dzięki że jesteś
danuta_szwajcer 07:03, 07 mar 2013

Martuś wpadlam na chwilke przed praca przywitac sie z Toba i zyczyc Ci aby slonko Ci dzis swiecilo no u nas kiepsko i chyba bedzie padac ale Tobie zycze slonka i spontana plany planami a życie życiem a jak cos zle posadzisz no to co bysmy zmienialy hihihi i przesadzaly? a tak zawsze jest o czyms przyjemnym myslec hahaha no i ciekawe jaki dzban dzis przytachasz? paa
Marta7 08:43, 07 mar 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Martuś wpadlam na chwilke przed praca przywitac sie z Toba i zyczyc Ci aby slonko Ci dzis swiecilo no u nas kiepsko i chyba bedzie padac ale Tobie zycze slonka i spontana plany planami a życie życiem a jak cos zle posadzisz no to co bysmy zmienialy hihihi i przesadzaly? a tak zawsze jest o czyms przyjemnym myslec hahaha no i ciekawe jaki dzban dzis przytachasz? paa

Danusiu,całkowicie się z Tobą zgadzam,w moim przypadku tak właśnie jest,lubię ten mój niedopracowany,nieplanowany rozgardiasz,zawsze popełniam mnóstwo błędów i jest co robić cały sezon

Ja sama nie wiem co dzisiaj przywiozę ,jak coś ciekawego to się pochwalę
kitek81 08:44, 07 mar 2013

dobry
qrcze, a u nas nie ma Lidla
Marta, a co planujesz u fryzjera? Jakaś mocna wiosenna zmiana?
miłego dnia, pozdrawiam