Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

kitek81 21:27, 06 mar 2013

i jak minął dzień ?
Maria667 21:31, 06 mar 2013

Martusia!
Kompozycja wiosenna jest ekstra!
A wiosna tuż, tuż. U mnie było dzisiaj +16 stopni!
Pozdrawiam cieplutko!

bogumila 21:42, 06 mar 2013

Nowe donice będą pięknie harmonizowały z otoczeniem...widzę,że podziałałaś "nasionkowo"....

U mnie śniegowo ale zostawiam rozkwitającego hipka..jest taki energetyczny...krwistoczerwony...serdecznie pozdrawiam.
Marta7 22:09, 06 mar 2013

GosiaJoanna napisał(a)

Przepraszam że tak dawno nie byłam ale właśnie nadrabiam zaległości ...fotka kompozycji superaśno słodziakowa

Gosia,fajnoooooo że wpadłaś
Marta7 22:33, 06 mar 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Hej tam Marta Ty to jestes dziewczyno rakieta kiedy to ogarniasz? ja powoli jak zrobiła sie pogoda i praca w ogrodzie no i mama na glowie to zaczynam miec brak czasu moze i masz racje, ze praca w systemie zmanowym to fajna sprawa bo i do poludnia wiecej zrobisz? Masz super kwiatki, sadzonki de besta zwierzaczki to miodzio takie słodkie szczesliwe pyszczki Zakupów Ci zazdroszcze i juz widze ten Twoj ukwiexony ogrod w tych pieknych donicach) a dziurki te donice maja??bo ja tak zrobilam blad bo durna nie pomyslalam , ze jak bedzie padac to bedzie gnic...U nas dzis bylo +15C ale nic juz w ogrodzie nie zrobilam bo po raz 4 tej zimy cos mnie znowu chorubsko bierze brrr

No nareszcie ! stęsknilam się już za Tobą
Danusiu,rzeczywiście pracując na zmiany mam więcej czasu,np jutro,pojutrze mam wolne,a w sobotę idę dopiero na nockę,niedziela też nocka i 2 dni wolne .
A donnice w przeważającej części mają dziurki,te które nie mają potraktuję jako osłonowe
A choróbsko trzeba wyleżeć,iść na chorobowe i koniecznie dawać się rozpieszczać-herbatka z cytrynką i polopirynką przyniesiona do łóżka przez męża może zdziałać cuda
danuta_szwajcer 22:55, 06 mar 2013

no to faktycznie mozna duzo zaplanowac i zrobic, mialam plany razem z kolezanka na prace ogrodowe w sobote bo duzo przycinania mam no i ma byc deszcz, zimno a od niedzieli zima na calego.W ogrodzie na niektorych krzewach już listki a ja ciagle mysle co tu pozmieniac bo mam jedna rabate do przerobki tez tak masz , ze chodzisz myslisz i kombinujesz? hihihi co tu dosadzic?przesadzic a co zmienic?) No i zaraziłas mnie bo dzis nakupiłam nasion hahaha a obiecal mi M jutro kupic takie fajne cudenko pod szklem do nasion wiec tez bede siała Pozdrawiam i zycze jutro udanych planow i prac oby tylko pogoda jeszcze była
Marta7 23:03, 06 mar 2013

beta napisał(a)
Marta, zaglądam...i co widzę...piękne donice i dzbany....a te ceny to chyba w euro?...normalnie rewela

a co tam Ci kiełkuje w doniczkach?, bo mi aksamitki powschodziły,a werbena ani drgnie

pozdr.

Beatko,cieszem siem bezmiernie z Twoich jakże miłych dla mnie odwiedzin
A zakupy z takimi tanimi ,uzywanymi,akcesoriami ogrodniczymi uwielbiam ,wydajesz 30zł,50 zł a potem z auta wyciągasz i wyciągasz

A w doniczkach kiełkują mi astry-jakaś nowość-różowe i gazania też różowa,a werbenę też posiałam-różową i też jeszcze nie wschodzi.
Pozdrowionka
anna_g 23:03, 06 mar 2013

Martuś jestem i macham Udało mi się nadgonić Twój wątek bo już mi sie zaległości porobiły, że ho ho. A tu takie fajne rzeczy się dzieją Produkcja nasienna i nie tylko - elegancja Super kompozycja wiosenna - i nawet sama się "zasadziła" w beczce a zakupy - to już rewelacja. Marzą mi się takie kosze wiklinowe do wieszania . (między innymi to w sumie to mnóstwo rzeczy mi się marzy - obawiam sie że mam więcej marzeń niż czasu Też mam jak Danusia napisała - chodzę po ogrodzie i co chwilkę wpada mi do głowy nowy pomysł na zmiany - nie wyrobię z tym jak nic muszę sobie zrobić konkretny planik i tego się trzymać, bo inaczej mi się tylko bajzello zrobi Na razie nie mam kiedy cokolwiek robić bo niestety wracam za późno do domu a na sobote mam zaplanowane cięcie drzew iglastych i MAM zamiar to wykonać - nie przyjmuję do wiadomości, że pogoda ma być kiepska. MA BYĆ dobra i już. Póki co szukam swoich tulipanów - pierwszy raz sadzone - bo część wyrosła, reszta nie i nie wiem czy to normalne czy mam się martwić Ale się rozpisałam. Pozdrawiam i dobrej nocy życze
Marta7 23:19, 06 mar 2013

kitek81 napisał(a)
i jak minął dzień ?

Kasiu,do południa troszkę w ogrodku,potem obiadek i do pracy
Wiesz za stodołą mamy wysypany piasek taki do remontów,ma on wysokość z 1m i popatrz się że na nim kwitną kwiatki - jakim cudem ! przeciez to sam,suchy piach !

Kasiek 23:25, 06 mar 2013

Martus ,swietna ta fotka jest z tym pojedynczym kffiatuchem,normalnie cool