Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój 4 arowy azyl...

Mój 4 arowy azyl...

paniprzyroda 22:23, 09 mar 2015

Basiu, korona pewnie nie zakwitnie, kiełki drobne są, ok. 20 sztuk, wygląda na to, że się rozmnożyła. Muszę jej dać jeść Dziś zaczęłam porządki w ogrodzie. Może i jutro coś uda się zrobić
EPODLAS 23:18, 09 mar 2015

U mnie przylaszczki jeszcze nie kwitną, a tak na nie czekam. Basiu, odwiedzam dziś stare, znajome ogrodu. Wszędzie wiosna. Nareszcie, bo zima była wyjątkowo nieciekawa.
marzena 23:22, 09 mar 2015

szukałam tylko obrazków wiosennych, i piękne są, a cytrynka jeszcze nie widziałam tej wiosny
barbara_kraj... 23:31, 09 mar 2015

weronika77 napisał(a)

Sliczna przylaszczka, u mnie jeszcze nie kwitnie. Może nie zakwitnie bo zmieniłam jej miejsce, a one chyba nie lubią przesadzania. Mam jednak cichutką nadzieje, że jeszcze zakwitnie. Daj znać, a my czekamy.

Moja marna, bo też przesadzana. Powinny pokazać się z drugiej kępki, ale na razie nic nie widać.
Weroniko, u Ciebie gleba lepsza, rośliny rosną jak na drożdżach, to dlaczego przylaszczka miałaby odstawać od normy?
Jak się zdecydujemy, to na pewno dam znać.

barbara_kraj... 23:35, 09 mar 2015

paniprzyroda napisał(a)
Basiu, korona pewnie nie zakwitnie, kiełki drobne są, ok. 20 sztuk, wygląda na to, że się rozmnożyła. Muszę jej dać jeść Dziś zaczęłam porządki w ogrodzie. Może i jutro coś uda się zrobić

Mariolko, i to najwłaściwsza decyzja.

Od środy ma się ochłodzić i padać, tak więc wykorzystajmy jutrzejszy ciepły i suchy dzień. Miłej pracy
barbara_kraj... 23:39, 09 mar 2015

EPODLAS napisał(a)
U mnie przylaszczki jeszcze nie kwitną, a tak na nie czekam. Basiu, odwiedzam dziś stare, znajome ogrodu. Wszędzie wiosna. Nareszcie, bo zima była wyjątkowo nieciekawa.

Bożenko, wiosna rozpędza się i w końcu do wszystkich zawita. Doczekasz się na przylaszczki, już widzę ich piękne fotki.
Zaraz do Ciebie zajrzę, bo czuję, że oczy 'napasę'
barbara_kraj... 23:41, 09 mar 2015

marzena napisał(a)
szukałam tylko obrazków wiosennych, i piękne są, a cytrynka jeszcze nie widziałam tej wiosny

Marzenko, wiosennych kwiatków coraz więcej. Pszczoły już pyłek zbierają, a motyli tylko patrzeć.
Bogdzia 19:21, 10 mar 2015

U mnie cytrynek dzis latał po ogrodzie , co za wspaniały widok. Przylaszczki pokazują pierwsze pączki głównie te starsze i wieksze , małe jeszcze spią.
malgorzata_s... 19:37, 10 mar 2015

Ja też już popracowałam w ogrodzie. Ziemia u mnie jednak jeszcze twarda bo nocą mrozy .
Śniegu w górach dużo jeszcze i zimny wiatr dlatego. Pozdrawiam
barbara_kraj... 21:52, 10 mar 2015

Bogdzia napisał(a)
U mnie cytrynek dzis latał po ogrodzie , co za wspaniały widok. Przylaszczki pokazują pierwsze pączki głównie te starsze i wieksze , małe jeszcze spią.

Moje przylaszczki nie rozrosły się jeszcze, ale to, że się pokazały cieszy - przynajmniej wiem, ze żyją.
Dzis oprócz cytrynka pojawił się inny motyl, śmignął tak szybko, ze nawet nie zdążyłam rozpoznac co zacz. Mógł to być to pokrzywnik?