Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój 4 arowy azyl...

Mój 4 arowy azyl...

barbara_kraj... 22:48, 25 cze 2013

edyta_borkowska_kuchcik napisał(a)
to ja nie wyobrażam sobie jak wygląda zadbany dla mnie miodzio cudnie wygląda pozdrawiam serdecznie

Edyto nie pokazałam całego, to tylko fragment. A tak w ogóle, to plan leży i czeka na dobre czasy
an_tre 22:51, 25 cze 2013

Gardenarium napisał(a)
Basiu, dedykuję Tobie, zrobiła Wieloszka

Basiu jak miło i pięknie fotka taka radosna pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
barbara_kraj... 23:35, 25 cze 2013

asc napisał(a)

Obejrzałam calutki wątek spotkaniowy i faktycznie duuuuużo przyjemniej jest jak się już kogoś widziało w realu Chociaż na spotkaniach to nie ma czasu na nic.. dopiero jadąc do domu się człek zastanawia że zdjeć nie porobił, nie pogadał prawie z nikim... i jakim cudem zleciał cały dzień???

U Alinki będziesz???
Jak tak to zaszyjemy sie w krzakach we cztery Irenka Ania Monte i ja I jeszcze się ktoś tam znajdzie do towarzystwa

A żebyś wiedziała! Ileż osób mogłam poznać osobiście a nie poznałam, z wieloma tylko kilka zdań zamieniłam i do tej pory czuję niedosyt.
Do Alinki wybieram się i wszystko zrobię, aby wyjazd doszedł do skutku Tak więc na pewno się spotkamy
barbara_kraj... 23:41, 25 cze 2013

jotka napisał(a)
W tych krzakach na jakimś spotkaniu, to i ja z Tobą bym się chętnie zaszyła Może jeszcze kiedyś ...

Z pewnością będzie nie jedna taka okazja, ja w to wierzę
Całuski
barbara_kraj... 23:44, 25 cze 2013

Gardenarium napisał(a)
Basiu, dedykuję Tobie, zrobiła Wieloszka

Dzięki, nie pamiętałam, że to Wieloszka robiła. Fajną pamiątkę mieć będę
barbara_kraj... 23:50, 25 cze 2013

Ewo, Marzeno, Robercie - w ogrodzie córki to akurat najwięcej ja robię, z doskoku oczywiście. Ona za bardzo na roślinach się nie zna, ale do emerytury ma sporo czasu - nauczy się Zięć trawnikiem się zajmuje, szkoda że niezbyt profesjonalnie Ale praktyka czyni mistrza, czyż nie?
barbara_kraj... 23:53, 25 cze 2013

monteverde napisał(a)
na okrągło czy na szpalerek, bo ja też z przodu mam domu i chyba w kulki potnę, bo dość gęste

Na półokrągło, chociaż kto wie czy zdania nie zmienię
barbara_kraj... 23:54, 25 cze 2013

an_tre napisał(a)
Basiu jak miło i pięknie fotka taka radosna pozdrawiam

To Danusi zasługa I fotografa!
Wieloszka 09:08, 26 cze 2013

Basiu, cieszę się, że się spotkałyśmy Non stop chodzisz uśmiechnięta - jak na awatarku Jak Ty to robisz??? Ściskam serdecznie!
Danusia już wkleiła fotkę ze spotkania, a ja dodam jeszcze jedną na pamiątkę

13:47, 26 cze 2013
Bardzo energetycznie zrobiło się po spotkaniu u Danusi. Naładowałyście akumulatory jak widzę. Nie byłam na spotkaniu, ale atmosfera się udziela i myślę, że trwać będzie jeszcze jakiś czas
W ogrodach co raz to nowa porcja kwitnących roślin, zbieram informacje o nich, ostatnio obserwuję przemiany przetacznika (u mnie Nana) i przypadł mi do gustu u Ciebie zauważyłam siwy, ale jest tyle odmian, że muszę je porównać, ale na pewno przybędzie ich w moim ogrodzie. Teraz, również czekam na poprawę pogody, bo chwasty rosną ku mojej rozpaczy ekspresowo, a deszcz uniemożliwia walkę z nimi i ze szkodnikiem na różach, nie dostrzegłam osobnika, ale dolne listki są jak siteczko.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies