Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój 4 arowy azyl...

Mój 4 arowy azyl...

Mala_Mi 17:59, 26 cze 2013

Z Danusią jak siostry
barbara_kraj... 20:22, 26 cze 2013

Wieloszka napisał(a)
Basiu, cieszę się, że się spotkałyśmy Non stop chodzisz uśmiechnięta - jak na awatarku Jak Ty to robisz??? Ściskam serdecznie!
Danusia już wkleiła fotkę ze spotkania, a ja dodam jeszcze jedną na pamiątkę

I ja się cieszę, że mogłam Cię osobiście poznać. Mam nadzieję, że mylić Cię z Marzenką już nie będę
A za fotki dziękuję
barbara_kraj... 20:23, 26 cze 2013

asc napisał(a)
Z Danusią jak siostry

No, prawie... wzrostu mi trochę brakuje
barbara_kraj... 20:29, 26 cze 2013

Iwa napisał(a)
(...) W ogrodach co raz to nowa porcja kwitnących roślin, zbieram informacje o nich, ostatnio obserwuję przemiany przetacznika (u mnie Nana) i przypadł mi do gustu u Ciebie zauważyłam siwy, ale jest tyle odmian, że muszę je porównać, ale na pewno przybędzie ich w moim ogrodzie. Teraz, również czekam na poprawę pogody, bo chwasty rosną ku mojej rozpaczy ekspresowo, a deszcz uniemożliwia walkę z nimi i ze szkodnikiem na różach, nie dostrzegłam osobnika, ale dolne listki są jak siteczko.

Przetaczniki od jakiegoś czasu robią furrorę. Jest ich naprawdę sporo i wszystkie urocze Ja zgromadziłam już kilka odmian i prawdę mówiąc nie wiem. który najładniejszy
Od jutra ma być lepsza pogoda i z tego się cieszę, bo prawie przez tydzień nic na działce nie zrobiłam! Bukszpany, żywopłot na ciecie czekają,chwastów też pewnie sporo przybyło, no i te nieszczęsne róze wykopać będzie trzeba, bo nie liczę na to, że się da je uratować...
Debra 20:33, 26 cze 2013

Basiu, mój/Twój Siwy kwitnie!!!!

ka1sia 20:34, 26 cze 2013

Pozdrowionka zostawiam dla usmiechniętej Basi
vita 20:39, 26 cze 2013

barbara_krajewska napisał(a)
Nie mam nowych zdjęć z działki, nawet nie wiem co się tam dzieje Robota nawarstwia się a paskudna pogoda wstrzymuje wszelkie prace.Co za rok!

Wyjątkowo paskudny! Miejmy nadzieję, że nie cały...
Fotki spotkaniowe oglądałam, z przyjemnością ogromną. Miło widzieć taką radość na twarzach
barbara_kraj... 20:43, 26 cze 2013

Debra napisał(a)
Basiu, mój/Twój Siwy kwitnie!!!!

Spory zadatek na ten kwiatostan już był A ponieważ szybko do ziemi go posadziłaś więc jakby przerwy w rozwoju nie było.
Ponieważ sadzonka nie była duża, nie wiem, czy nie warto go ściąć aby się wzmocniła. Mozna też pozwolić mu 'dokwitnąć' do końca i wokół sadzonki rozsiać nasiona. Ja czasem nowe siewki u siebie spotykam
barbara_kraj... 20:47, 26 cze 2013

vita napisał(a)

Wyjątkowo paskudny! Miejmy nadzieję, że nie cały...
Fotki spotkaniowe oglądałam, z przyjemnością ogromną. Miło widzieć taką radość na twarzach

Vito, od jutra ma być lepiej, no prawie dobrze! Tylko ciekawe na jak długo?
A spotkanie, jak zwykle u Danusi, udane. Szkoda, że Cię nie było...
barbara_kraj... 20:47, 26 cze 2013

ka1sia napisał(a)
Pozdrowionka zostawiam dla usmiechniętej Basi

Dzięki, i wzajemnie