Mala_Mi
10:38, 25 cze 2013

Basiu...... ja też żałuję, że nie mogłyśmy się spotkać... ale miałam obowiązki rodzinne....
Super ciągle wyglądasz i jak zwykle roześmiana od ucha do ucha..
Mówicie, że róże się ukorzenia.. ja mam boniki...bardzo ładne są i długo kwitną, jak chcesz to będę Ci sadzonkować..tylko instrukcja jak dla upośledzonych...dokładnie co i jak mam zrobić

Obejrzałam calutki wątek spotkaniowy i faktycznie duuuuużo przyjemniej jest jak się już kogoś widziało w realu
Chociaż na spotkaniach to nie ma czasu na nic.. dopiero jadąc do domu się człek zastanawia że zdjeć nie porobił, nie pogadał prawie z nikim... i jakim cudem zleciał cały dzień???
U Alinki będziesz???
Jak tak to zaszyjemy sie w krzakach we cztery Irenka Ania Monte i ja
I jeszcze się ktoś tam znajdzie do towarzystwa 
A sąsiadki bluszcz potraktuj po kropelce..... na listeczek... tym dobrym środkeim na grzyba...no wiesz ten co na różach też grzyba permamentnie zlikwidował
Super ciągle wyglądasz i jak zwykle roześmiana od ucha do ucha..
Mówicie, że róże się ukorzenia.. ja mam boniki...bardzo ładne są i długo kwitną, jak chcesz to będę Ci sadzonkować..tylko instrukcja jak dla upośledzonych...dokładnie co i jak mam zrobić

Obejrzałam calutki wątek spotkaniowy i faktycznie duuuuużo przyjemniej jest jak się już kogoś widziało w realu

U Alinki będziesz???
Jak tak to zaszyjemy sie w krzakach we cztery Irenka Ania Monte i ja

A sąsiadki bluszcz potraktuj po kropelce..... na listeczek... tym dobrym środkeim na grzyba...no wiesz ten co na różach też grzyba permamentnie zlikwidował