Kasia ja uwielbiam robić obchód i sprawdzać co urosło, co się zmieniło, co wykluło, co wykielkowało, mówie do m jak wszystko urośnie to na co ja bede czekała i podziwiała?\
Kasie jak przed rozpoeczeciem roku szkolnego, do której klasy idzie syn, my jutro zacxzynamy przedszkole, mam okropnego stresa.
no i wszystko jasne-tak też mi się wydawało, bo w tym miejscu takie 3 szt mam, a nie przypominam sobie, zebym takie wsadzała, ale wolałam się upewnić u ekspertów
dziękuję ;*
czyli jutro z czystym sumieniem wywalam
pozdrawiam :*
Podziwianie to sama przyjemność-na szczęście natura nigdy nie wygląda tak samo nawet jak na to wszystko porośnie ogrodnik zawsze sobie znajdzie zajęcie i w ogrodzie zawsze jest coś do robienia
Mateusz idzie jutro do pierwszej klasy! Ale ja to spokojna jestem, jego wychowawczynią będzie moja wychowawczyni, więc nauczycielkę znam, to jestem spokojna! z całą resztą też sobie poradzi, to więcej rodzice się stresują niż dzieci u ciebie też będzie w porządku! taka kolej rzeczy, po prostu dzieci nam rosną i to ich kolejny etap w życiu
ale i tak życzę powodzenia i trzymam kciuki za pierwszy dzień w przedszkolu-założę się, że dzieciak poleci i nawet się za Tobą nie obejrzy, a Tobie i tak zakręci się łza będzie dobrze-zobaczysz-musisz Ty być spokojna, żeby on nie wyczuł Twoich obaw!
pozdrawiam
Kasiu widze że skarpę zapełniasz a co do tego chwaściska co go pokazałaś to pieroństwo straszne jest , dobrze przekop i powyciągaj korzenie bo się rozrasta rozłogami, a najlepiej zlej potem octem ...