Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 20:09, 06 wrz 2013

nieszka napisał(a)
Kasia pewnie ledwo żywa po dzisiejszej walce ze skarpą

Agnieszko, wczoraj nie, a dziś może troszkę mnie w sumie praca w ogrodzie nie męczy wręcz przeciwnie, relaksuje
Pozdrawiam gorąco :*
yolka 20:09, 06 wrz 2013

Luckaa napisał(a)
Kasie dziękuje za informacje, byłam tam już kilka razy, myślałam że może jakieś nowe miejsce przeze mnie nie odkryte, hihi, wiesz jeszcze poczekam kilka dni, bo mojej teściowej siostra jest zapaloną ogrodniczką i podobno ma wszystkie rosliony świata, i już zapowiedziałam że jak bedzie porzadkowała to ja chętnie, więc w niedziele wybieram się w kierunki lubania, i zamierzam nakraść ile wlezie.
a ja myślałam, że to teściowe wszystko najlepiej wiedzą i potrafią - łącznie z lataniem na miotle
kitek81 20:13, 06 wrz 2013

Luckaa napisał(a)
Kasie dziękuje za informacje, byłam tam już kilka razy, myślałam że może jakieś nowe miejsce przeze mnie nie odkryte, hihi, wiesz jeszcze poczekam kilka dni, bo mojej teściowej siostra jest zapaloną ogrodniczką i podobno ma wszystkie rosliony świata, i już zapowiedziałam że jak bedzie porzadkowała to ja chętnie, więc w niedziele wybieram się w kierunki lubania, i zamierzam nakraść ile wlezie.

Tak też mi się wydawało, że już pisałaś, że tam byłaś ja tam niedługo chyba znów podjadę
A Ty kradnij od teściowej siostry tyle ile się da oby się wszystko przyjęło! Pochwal się potem zdobyczami!
A jak dzieciaki w przedszkolu? Dajecie radę?
Pozdrawiam:*
kitek81 20:15, 06 wrz 2013

yolka napisał(a)
a ja myślałam, że to teściowe wszystko najlepiej wiedzą i potrafią - łącznie z lataniem na miotle

Hihi dobre może Lucki teściowa nie taka zła?
kitek81 20:40, 06 wrz 2013

I żeby nikt mi nie zarzucił, że się lenie i nic nie robię w temacie skarpy dowody na dzisiejsze działania

I ta sama strona od tyłu

I z drugiej strony tarasu:

I chyba tyle z nieogrodowych spraw, to Mati super zaaklimatyzowal się w szkole, póki co bardzo mu się podoba i chce chodzić za to dziś poszalał z nozyczkami i wygląda tak

A w środę byłam z Milena u kosmetyczki i ma przebite uszy

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie
Ewa4 08:28, 07 wrz 2013

Fajne dzieciaczki.Skarpa nabiera uroku .W biedro jest Hebe po 12,99 też możesz na skarpę bardzo ładna jest 3 rodzaje ja mam na zdjęciu 4 szt prawa str. koło horti ..Pozdrawiam
kitek81 21:17, 08 wrz 2013

Ewa4 napisał(a)
Fajne dzieciaczki.Skarpa nabiera uroku .W biedro jest Hebe po 12,99 też możesz na skarpę bardzo ładna jest 3 rodzaje ja mam na zdjęciu 4 szt prawa str. koło horti ..Pozdrawiam

Dzięki za informacje, może jutro będę w Biedrze, to zobaczę, co tam mają ciekawego
Pozdrawiam :*
Matka 21:20, 08 wrz 2013

Pięknie skarpa się będzie za rok prezentowaćfloksiki też tam masz?tawułę?koktrastowo robisz czy bardziej iglakowo?bo ja ślepa-nie dowidzę

Córcia śliczniutkadzielna była?moja chciałaby ale i boi się-nie zmuszam
Kasiek 21:25, 08 wrz 2013

Mama szaleje w ogrodzie to syn tez postanowil ze zmieni imaza Dzieciaczki masz slodkie,ucaluj je od ciotek ogrodowych
Kasiu,patrze na Twoja skarpe i zapytowuje czy pomiedzy ziemia a sciana domu,polozylas material zabezpieczajacy?
kitek81 21:33, 08 wrz 2013

Mam dla Was niespodziankę zostało nam czarnoziemu i z m zrobiliśmy taką oto rabatkę
Na początku było tak:

Tu już cała ziemia zawiedziona:

O 15.00 słyszę: "mama, a obiad to będzie?!"
I do obiadu miałam tyle

Po obiedzie kontunuacja i zrobione

Rosną tam rośliny, które dostałam z pracy, od sąsiadki z ROD i moje przewiezione z dzialeczki rosną tam liliowce, bijony, irysy, margaretki, takie żółte kwiatki jak małe sloneczniki i jeszcze takie fioletowe, ale nazwy też nie znam
Myślałam, że mi miejsca zostanie, a tu na całość wyszło