Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 21:51, 03 wrz 2013

regli napisał(a)
Nam też wczoraj pogoda pokrzyżowała szyki, ale dzisiaj jest już słońce, więc mam nadzieję na akcję "borówki", bo torf na kupie już czeka

u nas pogoda dzisiaj dopisała, ale na 16.20 mieliśmy Mateusza do odbioru ze szkoły, potem podjechaliśmy kupić mu meblościankę, potem do lekarza z wynikami Mileny i m poszedł do lekarza, wróciliśmy do domu o 18 i zanim zjedliśmy obiad, który był już obiado-kolacją, to już było 18.30 i potem jeszcze mój brat nas odwiedził i wyszedł jak już dzieciaki szły się myć więc niby dzień w plecy, ale za to jutro lekarze nam odpadną i jeszcze dziś sobie palucha rozwaliłam przez 10 min krew tamowałam, więc lepiej, żebym dziś nie paprała ziemią, jutro pewnie też, ale już może będzie mniej się paprało, zabezpieczę go sobie i chociaż kamienie poukładam i te roślinki ze szkółki pewnie już pojutrze wkopię

i jak akcja borówki zakończona?
pozdrawiam
kitek81 21:51, 03 wrz 2013

Luckaa napisał(a)
Kasia to mów od razu gdzie ta szkółka.

Luckaa odpisałam Ci na priv
Milka 17:56, 04 wrz 2013

kitek81 napisał(a)
Ale pogoda do ... Myślałam, że skończymy usypywac tą skarpe u układać kamienie! Nawet w szkółce byliśmy i kupiliśmy parę roslinek oto nasze nowe zdobycze

Szkółka się powiększyła, obsługa przemiła, roślin więcej, dostaliśmy rabat i chyba to jest moje miejsce, żeby robić tam zakupy

doczytałam o nawale niezbyt chcianych sytuacji, biednym palcu i krwawieniu, a tu proszę, jest coś na pocieszenie i do tego z samymi miłymi wrażeniami
ślicznie wyglądasz na avatarku
EPODLAS 21:35, 04 wrz 2013

Kasiu, jak tam prace ogrodowe? Pogoda dopisuje i ma być tak ładnie jeszcze kilka dni i dobrze. Niech lato jeszcze trwa
GorAna 21:55, 04 wrz 2013

Kasiu z paluchem uważaj, bo istnieje coś taiego jak tężec.. lepiej poczekać, aż sie zasklepi
Pozdrawiam
nieszka 21:56, 04 wrz 2013

Kasia pewnie ledwo żywa po dzisiejszej walce ze skarpą
Luckaa 22:32, 04 wrz 2013

Kasie dziękuje za informacje, byłam tam już kilka razy, myślałam że może jakieś nowe miejsce przeze mnie nie odkryte, hihi, wiesz jeszcze poczekam kilka dni, bo mojej teściowej siostra jest zapaloną ogrodniczką i podobno ma wszystkie rosliony świata, i już zapowiedziałam że jak bedzie porzadkowała to ja chętnie, więc w niedziele wybieram się w kierunki lubania, i zamierzam nakraść ile wlezie.
kitek81 20:02, 06 wrz 2013

irena_milek napisał(a)

doczytałam o nawale niezbyt chcianych sytuacji, biednym palcu i krwawieniu, a tu proszę, jest coś na pocieszenie i do tego z samymi miłymi wrażeniami
ślicznie wyglądasz na avatarku

Dzięki Irenko
Paluch już się goi, nie wygląda jeszcze dobrze, ale już dziś musiałam podzialac przy skarpie
Pozdrawiam :*
kitek81 20:05, 06 wrz 2013

EPODLAS napisał(a)
Kasiu, jak tam prace ogrodowe? Pogoda dopisuje i ma być tak ładnie jeszcze kilka dni i dobrze. Niech lato jeszcze trwa

Witaj Bożenko o tak, pogoda niech taka będzie jak najdłużej mi pasuje, chociaż na spokojnie sobie coś porobie no i jeszcze urlop mam
Pozdrawiam serdecznie :*
kitek81 20:07, 06 wrz 2013

GorAna napisał(a)
Kasiu z paluchem uważaj, bo istnieje coś taiego jak tężec.. lepiej poczekać, aż sie zasklepi
Pozdrawiam

Wiem, dlatego odczekalam te dwa dni, a dziś już zabezpieczyłam palec i poszłam troszkę porobic w ogródku, bo przecież samo się nie zrobi
Pozdrawiam :*