Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

07_Rene 22:40, 06 cze 2015

Piękne widoki
jona 22:46, 06 cze 2015

jolka napisał(a)

Ania, wakacje za pasem, przyjeżdżaj w góry A'propos widoków, to taka dziwna sytuacja dziś mi się wydarzyła. Przyjechał jakiś gość samochodem (a droga kończy się przy naszym domu), opuścił sobie szybę i zaczął zdjęcia robić. Nie widział mnie, bo dłubałam coś przy różach z drugiej strony domu. Jak mnie zobaczył, to się zmieszał i zaczął coś gadać, że szuka domu do wynajęcia, że piękne widoki, pięknie .. i takie tam. No to się uśmiechnęłam, podziękowałam za komplementa i wróciłam do róż. Potem opowiadam M. o całej sytuacji, a ten się mnie od razu pyta: a nr rejestracyjne spisałaś?! Wiadomo, że nie spisałam bo nawet mi to przez myśl nie przeszło. A teraz mi w głowie siedzi.. kto to był i czego naprawdę chciał. Hmm..hmm..taka sytuacja...

Mnie sąsiad kiedyś poinformował, że ktoś robił zdjęcia domu lub ogrodu. Było to jakieś 2 lata temu i nic się nie wydarzyło. Nie ma co się za bardzo martwić. Może podobała mu się jakaś roślina albo po prostu ogród?
AnnaCh 23:12, 06 cze 2015

No wakacje za pasem, ale ja urlop dopiero w sierpniu mam i na 100% jadę w góry
Dzieci zostają w domu z babcią, a my sami na coś wyższego wejdziemy
Nie martw się na zapas, czasem sama robię zdjęcia któregoś domu jak mi się coś podoba, ostatnio np. robiłam foty skarpy przy tarasie u sąsiada dla KasiW76
katarzynkak 23:29, 06 cze 2015

Jolu fotki robił, bo takiego ogrodu pewnie jeszcze nie widział
Nie martw się, masz pięknie i fama już się rozniosła po okolicy- będą podglądać

pozdrawiam.

ps. u mnie też ostatnio robili z drogi z auta fotki
nicol21 07:32, 07 cze 2015

Ohhhh, ale cudne widoki, nic tylko siedzieć w ogrodzie i domu! Widoki zapierają dech w piersiach ale jak skończysz ogród to będzie on dużą konkurencją dla widoków.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
jolka 11:48, 07 cze 2015

07_Rene napisał(a)
Piękne widoki

Piękne, choć wiatry dają w kość
jolka 11:51, 07 cze 2015

jona napisał(a)
Mnie sąsiad kiedyś poinformował, że ktoś robił zdjęcia domu lub ogrodu. Było to jakieś 2 lata temu i nic się nie wydarzyło. Nie ma co się za bardzo martwić. Może podobała mu się jakaś roślina albo po prostu ogród?

No, ja też tak do tego podeszłam, spodobało mu się to sobie cyknął fotkę. Tylko, że to nie jest takie miejsce, gdzie się jest przejazdem, jadąc dalej. Trzeba tu celowo skręcić, bo droga jest do naszego domu i koniec. Tak więc pan albo miał trasę zaplanowaną albo zabłądził Pozdrawiam Joasiu
jolka 11:57, 07 cze 2015

AnnaCh napisał(a)
No wakacje za pasem, ale ja urlop dopiero w sierpniu mam i na 100% jadę w góry Dzieci zostają w domu z babcią, a my sami na coś wyższego wejdziemy Nie martw się na zapas, czasem sama robię zdjęcia któregoś domu jak mi się coś podoba, ostatnio np. robiłam foty skarpy przy tarasie u sąsiada dla KasiW76

No, to widzę super się wakacje zapowiadają Ja to ostatnio mam kiepskie wakacje, muszę stwierdzić. M. wyjeżdża na kilka miesięcy, w lipcu jest na jakieś dwa tygodnie. No to jak już przyjedzie, to twierdzi że chce sobie trochę w domu posiedzieć, bo dawno nie był .. trochę mnie to denerwuje, szczerze mówiąc... Dobrze, że mam ogród, i możemy przynajmniej "wyjechać na wieś"
jolka 12:00, 07 cze 2015

katarzynkak napisał(a)
Jolu fotki robił, bo takiego ogrodu pewnie jeszcze nie widział Nie martw się, masz pięknie i fama już się rozniosła po okolicy- będą podglądać pozdrawiam. ps. u mnie też ostatnio robili z drogi z auta fotki

Spoko, jak się komuś podoba to ja się cieszę
Tylko M. taki panikarz
wiunia 12:01, 07 cze 2015

jolka napisał(a)

No, ja też tak do tego podeszłam, spodobało mu się to sobie cyknął fotkę. Tylko, że to nie jest takie miejsce, gdzie się jest przejazdem, jadąc dalej. Trzeba tu celowo skręcić, bo droga jest do naszego domu i koniec. Tak więc pan albo miał trasę zaplanowaną albo zabłądził Pozdrawiam Joasiu

Jolu zakładając, że był to "tubylec" to prawdopodobnie jest tak jak piszą dziewczyny - poszła fama o urodzie Twojego ogrodu i np. jakaś żona wysłała eMa na zwiady i kazała cyknąć fotę, bo wiadomo jak eMowie widzą np. kolory
Mój dom również stoi na końcu ślepej drogi, bo ulica to nie jest i wiem jak to jest jak podjeżdża inny samochód niż sąsiadów, a potem pomalutku wycofuje i zawraca. Od razu pytanie: zabłądził czy na jakieś zwiady? Taki urok mieszkania w takim miejscu nic się nie martw!!!