Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

gosika67 19:58, 04 mar 2017

Ale masz przepiękny krajobraz, no ładnie u Ciebie i roślinki już są.
jolka 20:20, 04 mar 2017

Asia - owszem, z radością oglądam budzące się roślinki
U Ciebie na działeczce też widziałam, że wiosna się rozpędza!

Ania - ciemierniki są piekne, bardzo je lubię. Po pierwsze zaczynają wtedy gdy większość roślin śpi, a poza tym przez całe lato zdobią ogród pieknymi, zdrowymi liśćmi. A i widziałam, że się stresujesz brakiem oznak życia ze strony czosnków, więc dodam, że u mnie też żadnego jeszcze nie widać. Pewnie dopiero przyjdzie ich czas Nawet nie chce myśleć, że jakaś wydra miałaby je skonsumować przez zimę

Kami o co chodzi z tymi krokusami?? Hortki się tnie jak kwitną krokusy?? Jakby coś, to ja tylko jeden szereg hortensjowy przycięłam. Zostały mi anabelki i hortki.Ale przy tym wietrze odpuściłam sobie dalsze cięcie. Jeszcze zdążę, no i może krokusów doczekam

Gosia - witaj Nasza działka ma status "krajobrazowa", więc wiesz.. to zobowiązuje

Moniq 20:39, 04 mar 2017

Cudowne fotki z ogrodu. U mnie tez wiało bardzo mocno; nie dało sie sprzątać troche jeszcze boje sie ścinać horti, czy słusznie?
patrycja 20:51, 04 mar 2017

Witaj twoje widoki powalają, pięknie mieszkasz.Krajobraz boski
alis 22:04, 04 mar 2017

Pięknie Jola u Ciebie i w ogrodzie, i za płotem
jolka 10:08, 05 mar 2017

Monig - dzięki Wczoraj wiało, za to dziś pogoda marzenie. 15 stopni od rana. Co do hortek, to ja Ci nie odpowiem. Działam czasem na intuicję, więc wolę Cię nie narażać W każdym razie gdyby nie to, że nie pracuję w ogrodzie jak nie muszę - dziś bym ścięła wszystko

Patrycja, to prawda Żadna w tym moja zasługa, ale rzeczywiście widoki mamy bardzo urozmaicone

Alis - dziękuję

Skoro o widokach mowa, to podrzucam trochę krajobrazu z dzisiejszego poranka Fotki z okna

Miłego dnia

jolka 11:30, 05 mar 2017

.
anbu 13:00, 05 mar 2017

Joluś widoki podziwiam ale te wiatry tam u Ciebie na tej górze przerażały by mnie Dach to bym sobie pewno betonowy ulała
Moniq 15:25, 05 mar 2017

Cudowne widoczki. Sprawdzę długoterminowa pogodę i zobaczę, wiatr kwiatami hortek i suchych traw narobił bałaganu. Dziś u mnie tez spokojniej
Aaa, szklarnia mi dojechała; składaliście już swoją?
Masz w ogóle jakiś plan nasadzeń w niej, bo ja zielona jestem
m_gocha 19:51, 05 mar 2017

Jola za fotki mocowania jeżyn dziękuję Pełen profesjonalizm! Spróbuję powiercić dziurę w brzuchu mojemu eMowi
Ciemierniki masz cudne i tyle pąków, że szok!
Jak patrzę na Twoje widoki to zawsze przychodzi mi na myśl, że można by tak się u Ciebie lekko odepchnąć i na lotni polatać, polatać....