No to mi narobiłas ochoty i zonk no to powiedz mi chociaż, gdzie kupiłaś i będę się rozglądala i szukała, tylko nie mów,że na rynku maslanym, bo dostanie jej będzie graniczylo z cudem
No trafiłaś!! Na rynku maślanym, na takim straganie, który znajduje się w dolnej części rynku. Oni regularnie są i mają ładne rośliny (babka z facetem). Ale podejrzewam, że jak będzie sezon na kocimiętkę to pełno jej będzie wszędzie. I jeszcze jedno... nie wiem co będzie dalej, ale na chwile obecną wydaje mi się, że ona mi się strasznie rozsiała Jeśli by te siewki w miarę szybko przyrastały, to Ci dam bez problemu
Jolus to chyba wiem u kogo, oni stoją zaraz na samym dole tak? No to chociaż tyle,że nie u jakiejś kobitki przypadkowej, więc jest chociaż szansa
Ja nie wiem jak Ty to robisz,że tak wszystko Ci się rozsiewa, mi tam się nic rozsiac nie chce zostaw sobie, z tego co czytałam to masz jakiegoś plana na nia, ja sobie kupię, mam nadzieję
Wiosennie już u Ciebie Jola i jak zielono! Warzywnik niesamowity, jakby co najmniej maj był!
Chyba masz inny klimat na tej górze u siebie niż ja w dolince