Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

jolka 20:58, 13 kwi 2017

paulina_ns napisał(a)
Co do szpakow, niestety szkody robią, dziubia styropian..tutaj złapany na gorącym uczynku

O te łotry!! Domek im pokaż, niech się przeprowadzają
jolka 21:02, 13 kwi 2017

frezja napisał(a)
W życiu nie widziałam tak pięknej rabaty ciemiernikowej. Tyle kupiłaś czy tyle uzyskać się udało z sadzonek ?

Hehe, dzięki Ewusia Rabata dosyć naturalistyczna, nie wymuskana Ale może się doczeka kancika porządnego jak się cieplej zrobi Te na zacytowanym zdjęciu są z moich sadzonek. Wystarczy pozwolić kwiatom przekwitnąć do końca i wysypać nasiona. Sieją się jak chwasty
wrobelki 22:13, 13 kwi 2017

Przepiękne ciemierniki też takie chce Napisz proszę Jolu te biało zielone to jaka odmiana bo będę na 100%
chagall 22:16, 13 kwi 2017

Piękne ciemierniki i nie tylko!!!
Pozdrawiam
iwonkap 22:46, 13 kwi 2017

jolka napisał(a)

Hehe, dzięki Ewusia Rabata dosyć naturalistyczna, nie wymuskana Ale może się doczeka kancika porządnego jak się cieplej zrobi Te na zacytowanym zdjęciu są z moich sadzonek. Wystarczy pozwolić kwiatom przekwitnąć do końca i wysypać nasiona. Sieją się jak chwasty

Jolu cudowne te ciemierniki z ilu sadzonek i ile zajeło ci zrobienietakiego pięknego szpaleru ?? u nas widziałam jakies marne egzemplarze i tak zastanawiam sie jak uzyskac takie fajne sadzoneczki w wersji ekonomicznej

Dziekuję za foty rabatyb z marikenem
frezja 23:33, 13 kwi 2017

jolka napisał(a)

Twoje rady bezcenne
frezja 23:36, 13 kwi 2017

iwonkap napisał(a)

Dziekuję za foty rabatyb z marikenem

Tez chcę zobaczyć
Kawa 07:59, 14 kwi 2017

jolka napisał(a)

No, ciemierniki idą w masę Lubię je
A J. zapodałam tabletkę przeciwbólową i położyłam do łóżka. "Połamany" strasznie!

Właśnie Kami - a co z tą ostróżką?? Żyje??

no to ładnie go załatwiłaś

ostróżka chyba żyje
2 dni leżała kaput a później się podniosła
dobrze że nie jest goraco większe szanse na przeżycie
poczekamy zobaczymy
macham
paulina_ns 10:13, 14 kwi 2017

jolka napisał(a)

O te łotry!! Domek im pokaż, niech się przeprowadzają

Jolus no właśnie nie wiem co im w nim nie pasuje,że dalej gniazda pod dachem zaglądają, dzisiaj domek dostał eksmisje z drzewa i wylądował w tym miejscu, może go dostrzega

Za to w karmniku tłoczno, musiałam dosypac jedzenia, bo już wszystko wyjadly
jolka 22:48, 14 kwi 2017

U mnie domek w identyczny sposób powieszony! Znajdą na pewno. Obstawiam, że to kwestia dni... U nas jakoś w przeciągu tygodnia się zainteresowały nowym lokum. Nie wspomnę, że się próbują za wszelką cenę wbić do pozostałych dwóch budek, które są dla małych ptaków. Ale się nie mieszczą. Nawet się zastanawiałam, czy w jednej budek wlotu nie powiększyć!!