Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

mirkaka 17:28, 16 kwi 2017

Witaj, przyciągnęły mnie tutaj piękne rabaty hortensjowe i szpalery ciemerników.
Piękny tworzysz ogród
paulina_ns 19:39, 16 kwi 2017

jolka napisał(a)
U mnie domek w identyczny sposób powieszony! Znajdą na pewno. Obstawiam, że to kwestia dni... U nas jakoś w przeciągu tygodnia się zainteresowały nowym lokum. Nie wspomnę, że się próbują za wszelką cenę wbić do pozostałych dwóch budek, które są dla małych ptaków. Ale się nie mieszczą. Nawet się zastanawiałam, czy w jednej budek wlotu nie powiększyć!!

No to jest szansa,że w najbliższym czasie może jakieś ptaki w nim zamieszkaja póki co inny domek jest od wczoraj zajęty przez wrobelki . Wesołych Świąt Jolus!
jolka 18:41, 17 kwi 2017

wrobelki napisał(a)
Przepiękne ciemierniki też takie chce Napisz proszę Jolu te biało zielone to jaka odmiana bo będę na 100%

Justynka te białe to Double Ellen White Chciałabym ich więcej, ale się niestety nie rozsiewają.
Chyba spróbuję rozdzielić kłącze.

Buziaki
jolka 18:44, 17 kwi 2017

chagall napisał(a)
Piękne ciemierniki i nie tylko!!!
Pozdrawiam

Bardzo dziękuję Za dobre słowo odwdzięczę się kwiatem

Pozdrawiam serdecznie
Ewik 18:50, 17 kwi 2017

Wow , ale wypasione ciemierniki .
jolka 18:53, 17 kwi 2017

iwonkap napisał(a)
Jolu cudowne te ciemierniki z ilu sadzonek i ile zajeło ci zrobienie takiego pięknego szpaleru ?? u nas widziałam jakies marne egzemplarze i tak zastanawiam sie jak uzyskac takie fajne sadzoneczki w wersji ekonomicznej Dziekuję za foty rabatyb z marikenem

Również bardzo dziękuję za miłe słówka Ciemierniki rosną u mnie trzeci rok. Te pojedyncze łatwo się rozsiewają, natomiast podwójne to trzeba by kupić sadzonkę albo kłącze. Nie wiem jak u innych, ale u mnie pełne się nie rozsiewają.

Pozdrowienia zostawiam i kwiaty
jolka 19:07, 17 kwi 2017

mirkaka napisał(a)
Witaj, przyciągnęły mnie tutaj piękne rabaty hortensjowe i szpalery ciemerników. Piękny tworzysz ogród

Witaj Mirka Cieszę się, że mi ciemierniki gości przyciągają Dziękuję za odwiedzinki i za miłe, motywujące słowa Jeszcze sporo pracy przed nami, ale efekty cieszą Zostawiam kwiatki [już nie ciemierniki - bo zanudzę] ale bergenie i wspomniane hortensje w stanie dzisiejszym

jolka 19:17, 17 kwi 2017

paulina_ns napisał(a)
No to jest szansa,że w najbliższym czasie może jakieś ptaki w nim zamieszkaja póki co inny domek jest od wczoraj zajęty przez wrobelki . Wesołych Świąt Jolus!

Paula, a'propos naszych dyskusji o ptakach, tak mnie ostatnio tknęło...
że ja tu się fascynuję, że szpaki w budce się zadomowiły, czują się w ogrodzie jak u siebie..

ALE!! Co będzie jak się zaczną owoce?? Borówki, goji, maliny, jeżyny, świdośliwy i inne??

Znaczy będziemy się dzielić?? Oj, nie podoba mi się to
jolka 19:24, 17 kwi 2017

Ewik napisał(a)
Wow , ale wypasione ciemierniki .

Ewusia dzięki

iwonkap 19:34, 17 kwi 2017

Jola te pojedyńcze to jakie ?, może trafi gdzieś na jakieś roślinki w rozsądnej cenie i sobie rozmnoże

Cudnie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies