No to masz niezłą akrobatykę w tej piwonii, ale tak jak mówisz jest piękna,przechodzi z różowego w białe. Moja jest więcej jasno różowa. Wstawię u siebie, ale moja ma mnóstwo pąków, w tamtym roku były tylko 2 kwiaty a w tym roku się wściekła, może ma 15 pąków. Mam jeszcze jedną wsadziłam ją w ub.r. ale nic, może za głęboko, muszę ją przesadzić. Twoja dużo ma pąków?
Widzę,że jesteście 2 z Małopolski, pozdrawiam Kamilę.
A piwonia Twoja taki delikatnusi ma kolor, bardzo ładna.
Gosia, nie dość, że jesteśmy z Małopolski, to jeszcze mieszkamy jakieś 20 minut od siebie Hehe Kamilka będzie u mnie po południu, tak więc jakby nie zdążyła przeczytać, to jej osobiście przekażę
Co do tej piwonii wielkiej, mam jej dwa krzaki. Jeden niestety dostał spadającym śniegiem, jak w kwietniu waliło. Ostała się na nim tylko jedna gałązka z kwitkiem. A ta którą pokazałam ma obecnie 4 kwiatki. Liczę, że w przyszłym sezonie będę mogła powiedzieć, to co TY
Piękną masz kocimiętkę, moja jakaś taka rozlazła i rzadka, pokłada się. Dopóki Twojej nie widziałam nawet mi się podobała ta moja, ale teraz to widzę, że u mnie jest barachło. Piwonia cudna, czy to może jest CoraL Sunset? O takiej nazwie ma Mała Mi. Też chciałabym ją kupić. Czy kupowałaś ją może przez internet, czy w jakiejś szkółce?