Aniu .., zdjątka piękne i naprawdę żal ,że jeszcze tam nie byłam... Ale fotki zrobiłaś cacy malina i klimat oddałaś..... Moje żrenice maja teraz kształt kwiatu azalii
Dzięki Kasia - jak się będę wybierała następnym razem to się skontaktuję
Popieram w całej rozciągłości i obiema ręcami się podpisuję... A spotkanie u Kapiasa już blisko - niedługo będziemy odliczać
Cała przyjemność po mojej stronie
yyyyyyyyy.... nie pytaj... oddał dzisiaj wychowawczyni i jutro ma być wypełnione... no to potem jeszcze zdjęcia - mam tylko gdzie? no i zawieźć na czas... chyba zdążę - multum czasu aż do czwartku
Aniu, ale piękną wycieczkę miałam dzięki Tobie.
Oglądając zdjęcia pomyślałam sobie, że też chciałabym się nauczyć tak pielęgnować moje rośliny, aby się odwdzięczały w taki sposób.
Pozdrawiam
Oooo .. I to jest sedno rzeczy .. Jak to zrobić ,żeby tak pięknie rosły .. Bo ja mam środek maja ,a już przeżyłam jakoweś gąsienice , opuchlaki iiiii ciekawe co będzie następne??.. Tfu ,tfu... Mam nadzieję ,że nikogo nie oplułam
Ja dzięki Bogu nie muiałam mieszać wychowawczyni w kwestię papierów... Ale w jednej szkole oddawali się 8 kartek !! Masakra .. Dziś zawożę ostatnie ... Zwycięstwo !!