Bogusia - jak się looking Glass rozrośnie trochę to się zorientuję jak ją podzielić Podobno kwitnie na niebiesko - podobnie do niezapominajki - na razie widziałam tylko zdjęcia - i się mi spodobało.
Brunery u mnie słabo sie rozmnażają, a kwitną jak wielkie niezapominajki Swoje stare wydarłam z krzaczorów i posadziłam na nowej rabacie.. należy sie im większa prezencja
Aha, no i zapomniałam Wam powiedzieć rzecz ważną. Otóż przybłąkana kotka znalazła dom Wczoraj odjechała do swojego nowego życia od nas... motocyklem Choć trzeba przyznać, że chyba nie dostrzegła oryginalności sytuacji i raczej chciała wysiadać W jej nowym domu są już koty i inne zwierzęta, dużo przestrzeni, domek na wsi... Mam nadzieję, że będzie jej tam dobrze, przynajmniej tak nas zapewniano. Tego się trzymam i cieszę się że udało nam się znaleźć jej lokum
To super, że się udało. Wbrew pozorom to nie jest takie proste, znaleźć dom kotu...przerabialiśmy to.
Małe nie wróciły, ale mama kocia wróciła do nas po 4-ch miesiącach...zawieźliśmy ją znowu..na razie spokój.
Masz piękną sundavillę, ładnie Ci rośnie. Kiedyś kupiłam jedną na balkon, jakoś jej się u mnie nie podobało
Moja miodunka ma inne kropki, dostałam od sąsiadki, ciekawe, czy tak samo kwitnie? Porównamy wiosną