Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Luki 14:04, 17 maj 2014

Aniu ja też nie pojechałem, szkoda że pogoda tak pokrzyżowała plany. Pojechałem załatwić inne sprawy w pobliżu i wstąpiłem do centrum ogrodniczego i tam utwierdziłem się, że decyzja dobra bo leje u nas od samego rana i przestać nie chce i mimo wielu roślin, które chciałem kupić zrezygnowałem bo byłbym cały mokry mimo wielkiego parasolu.
Fotki z ogrodu cudne, hosty w tym roku jeszcze bardziej polubiłem i ciągle teraz na jakieś nowe poluje
Bea 14:39, 17 maj 2014

Ania kwitną Ci te hortensje?
To chyba ogrodowe.
Kindzia 15:31, 17 maj 2014

Kwitną Widziałam

Jak nie lubię pomarańczowego...ta jest piękna!!! Z różem nawet Co to za azalia Aniu? Śliczna i pachnie?

Pokaż ją cała

I co? Znowu pada Co za psia pogoda
gierczusia 18:31, 17 maj 2014

Anulka , buziaki

Ps.. Mam nadzieję ,że Cię rano nie obudziłam.. Jeśli tak , to przepraszam ..ale myślę sobie : nie dzwonię,napisze smsa.. jak śpi , to nie odpisze i juź
Syla 21:00, 17 maj 2014

Aniu u mnie chyba już po ulewach .... ufff.... Widzę u Ciebie soczyste , zdrowe rośliny .... Nadmiar wody im chyba nie zaszkodził .... Zastanawiam się nad użyciem granulatu na ślimaki ale nie wiem czy pomaga ? mam hosty i szkoda mi ich bo zauważyłam już malusie czarne wcinające rośliny
Dorota123 21:27, 17 maj 2014

Wzór Twojej pergoli bardzo mnie kusi, jeszcze nie zdecydowałam jak ma wyglądać moja różanka. Azalie piękności
malgorzata_s... 21:51, 17 maj 2014

Ania dzwoniłam do ciebie bo myślałam że dasz się namówić na kawkę u mnie Fotki pienkne a nas nie zmoczyło
Marta7 23:04, 17 maj 2014

anna_g napisał(a)
No i na koniec ciut kolorku - oczywiście to już było ale na razie innego nie mam

,

Aniu jakie piekne te kolorki, moje ulubione.
pozdrawiam serdecznie
Ewa4 23:14, 17 maj 2014

Piękne foteczki brunerki nie mam a taka ładna trzeba do listy dopisać i zakupić .
danuta_szwajcer 15:48, 18 maj 2014

Aniu piekny ten roz u Ciebie Zdjecia robisz boskie Chyba mamy ta sama azalie pomaranczowa? Ale ta Twoja biała to teraz o takiej bede marzyc, musze poszukac takiej to jest z tych botanicznych? Czy normalna duza? Tworze u siebie nowa rabate rh i azalie, dopiero posadziłam dwa fioletowe rh i musze to czymas rozjasnic, myslalam, ze pojade do Pisarzowic to zrobie zakupy no ale wyszlo jak wyszlo Zapewne cieszysz sie z powrotu syna wiec miłej niedzieli Ci zyczeBuziaki