Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Kindzia 14:03, 31 sie 2015

Różowe jeżówki, a Mornig Light`y w tle...jakbym u siebie była

U mnie róże też słabo, podlanie słabo pomaga. Na dodatek do nornic dołączył jeszcze kret i kopie mi pod nimi...jak dorwę to futro...pióra polecą!!!
popcorn 14:51, 31 sie 2015

zaglądam, pozdrawiam! chyba ostro podlewasz, nie widać żeby coś przyschło?
rozark 15:06, 31 sie 2015

Kindzia napisał(a)
Różowe jeżówki, a Mornig Light`y w tle...jakbym u siebie była

U mnie róże też słabo, podlanie słabo pomaga. Na dodatek do nornic dołączył jeszcze kret i kopie mi pod nimi...jak dorwę to futro...pióra polecą!!!

to pióra czy futro
szemusia 15:13, 31 sie 2015

Margarete napisał(a)
I kolejne jeżówkowe piękności...

Te jezówkowe piękności naprawdę piękne som
11stokrotka 16:17, 31 sie 2015

Małgosiu, pozdrawiam. Podziwiam Twoje jeżówki. Miodzio. I chylę czoła nad znajomością tematu czosnkowego (wiesz, czytałam u Reni).
Piszę na priv w sprawie spływu, pamiętasz?
Agania 17:42, 31 sie 2015

Dopieściłaś ogród jeżówkami i rożplenice już w kotkach...nareszcie...ja zawsze nie mogę się ich doczekać
Kasik 21:12, 31 sie 2015

Małgosiu- jeżóweczki oczka cieszą- u Ciebie ich też sporo. Uwielbiam jak jest ich dużo w jednym miejscu, ale moje jeszcze młodziaki i muszę poczekać. Ostatnio dokupiłam kilka- chciałam te najzwyklejsze, ale nie było. One się pięknie nadbudowują i dopiero wtedy swój urok pokazują.

Buziolki
Margarete 11:36, 01 wrz 2015

Kasik napisał(a)
Małgosiu- jeżóweczki oczka cieszą- u Ciebie ich też sporo. Uwielbiam jak jest ich dużo w jednym miejscu, ale moje jeszcze młodziaki i muszę poczekać. Ostatnio dokupiłam kilka- chciałam te najzwyklejsze, ale nie było. One się pięknie nadbudowują i dopiero wtedy swój urok pokazują.

Buziolki

Hej Kasiu
ja tez lubie jak ich jest spora ilośc ale moje odmianowe nie chą sie rozrastać, wręcz przeciwnie Hot Papaya i 2 żółte odmianowe mi znikneły po zimie, nie wzeszły...
Teraz znów dokupiłam kilka jeżówek, które ładnie sie przyjęły i bede sie modlić żeby za rok sie pokazały znów. Póki co tylko biała zwykła jezówka ładnie sie rozrasta.
Margarete 11:37, 01 wrz 2015

Agania napisał(a)
Dopieściłaś ogród jeżówkami i rożplenice już w kotkach...nareszcie...ja zawsze nie mogę się ich doczekać

Dzieki, Aganiu
Mały opgródek a chciałobysie miec i to i to...i taki misz masz mi wychodzi, ale z rozplenic zakitkowanych tez sie ciesze, czekam na kolejne kitki....
Margarete 11:45, 01 wrz 2015

11stokrotka napisał(a)
Małgosiu, pozdrawiam. Podziwiam Twoje jeżówki. Miodzio. I chylę czoła nad znajomością tematu czosnkowego (wiesz, czytałam u Reni).
Piszę na priv w sprawie spływu, pamiętasz?

Hej Małgosiu,
widziałam, odnajde wizytówke tego faceta, gdzies mam ....i napisze ci oczywiscie...
Jezówki mam jeszcze male, młode i słabo rozrośniete, ale dzieki za komplementy