Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-)

Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-)

Debra 19:48, 30 sie 2013

kitek81 napisał(a)
no też racja z tym barometrem a o ogrodzie potem sama się domyśliłam, że pewnie nie chcesz pokazać niespodzianki

my chyba jednak nie dojedziemy na spotkanie może następnym razem się uda!

pozdrawiam :*

Kasiu, cos tam dosadzam, pracuję, staram się by te moje 185 m kw. wyglądały jakoś
No nie ma sensu pokazywać tego teraz na zdjęciach, skoro część z Was zobaczy to sama, a potem to i wszyscy zobaczą
Co gorsza nie w moim obiektywie, więc może nie będzie na co patrzeć

Kasiu, może jeszcze coś wymyślisz, ale jak nie, to ja zrozumiem - wiem ile masz na głowie. Oczywiście chciałabym Cie poznać osobiście, bo jesteś specjlaną osobą, masz siłę charakteru i dążysz do celu skutecznie. Podziwiam Cię, tak trzymaj
kitek81 19:54, 30 sie 2013

wiem, ja też żałuję, ale jak już wiesz, mamy tyle jeszcze do zrobienia, ten weekend akurat m ma wolny i byśmy coś z pracami nadrobili, bo i tak jesteśmy w plecy! a i Milena źle znosi podróże, a to jednak spora wyprawa! szybuje się duże spotkanie, więc czasu na spokojną pogawędkę byłoby mało! co się odwlecze, to nie uciecze
dziękuję też za miłe słowa na mój temat też jesteś bliska memu sercu, bo jesteś jedną z osób, które mi mocno kibicują i wspierają i to dzięki Wam się nie poddaję :*
ewsyg 20:04, 30 sie 2013

To chyba dobry pomysł, żeby zakupić sobie barometr.

Debra 20:14, 30 sie 2013

kitek81 napisał(a)
wiem, ja też żałuję, ale jak już wiesz, mamy tyle jeszcze do zrobienia, ten weekend akurat m ma wolny i byśmy coś z pracami nadrobili, bo i tak jesteśmy w plecy! a i Milena źle znosi podróże, a to jednak spora wyprawa! szybuje się duże spotkanie, więc czasu na spokojną pogawędkę byłoby mało! co się odwlecze, to nie uciecze
dziękuję też za miłe słowa na mój temat też jesteś bliska memu sercu, bo jesteś jedną z osób, które mi mocno kibicują i wspierają i to dzięki Wam się nie poddaję :*

Kasiu, nie zmagaj się ze sobą, czasem, pracą i tym wszystkim co masz na głowie! Odpuść trochę, bo się zamęczysz. Będzie inna okazja. Będę zawsze śledzić Twoje zmagania ogrodowe, a okazja do spotkania pewnie jeszcze będzie.

Więc 'daj se siana', wyluzuj and kip kul ))))

Debra 20:26, 30 sie 2013

ewsyg napisał(a)
To chyba dobry pomysł, żeby zakupić sobie barometr.

Ewo, to jest świetny pomysł. Wierz mi, będziesz wiedziała najlepiej co dzieje się w pogodzie. Barometry wiedza najlepiej i nie kłamią
Można kupić stare angielskie na ebay-u - zwykle lepsze niż na all.
kitek81 20:35, 30 sie 2013

I przyjadę do Was naogladam się tych pięknych ogrodów na żywo i wtedy to dopiero mi psycha kleknie a tak to może za jakiś czas, jak się zepniemy z m, to i może kiedyś u nas jakieś spotkanie zorganizujemy ale teraz trzeba zakasać rękawy i ostro się brać do roboty!
Debra 09:29, 31 sie 2013

kitek81 napisał(a)
I przyjadę do Was naogladam się tych pięknych ogrodów na żywo i wtedy to dopiero mi psycha kleknie a tak to może za jakiś czas, jak się zepniemy z m, to i może kiedyś u nas jakieś spotkanie zorganizujemy ale teraz trzeba zakasać rękawy i ostro się brać do roboty!

Kasiu, nie patrz na innych, zawsze będą ogrody piekniejsze niż nasze, ale nie to jest ważne. Ważne jest nasze, własne miejsce tworzone z pasją i sercem, kochamy tam każdą trawkę i dla nas jest najpiekniejsze. Tak więc do dzieła
A spotkań będzie jeszcze wiele....
kitek81 12:19, 31 sie 2013

Debra napisał(a)

Kasiu, nie patrz na innych, zawsze będą ogrody piekniejsze niż nasze, ale nie to jest ważne. Ważne jest nasze, własne miejsce tworzone z pasją i sercem, kochamy tam każdą trawkę i dla nas jest najpiekniejsze. Tak więc do dzieła
A spotkań będzie jeszcze wiele....

cieszę się, że mnie rozumiesz jesteś wspaniała :*
właśnie nie pierwsze i nie ostatnie takie spotkanie na jakimś się na pewno spotkamy
pozdrawiam serdecznie i miłego weekendu życzę :*
Debra 17:56, 31 sie 2013

kitek81 napisał(a)

cieszę się, że mnie rozumiesz jesteś wspaniała :*
właśnie nie pierwsze i nie ostatnie takie spotkanie na jakimś się na pewno spotkamy
pozdrawiam serdecznie i miłego weekendu życzę :*

Kasiu, może nie jestem wspaniała, ale ja staram się rozumieć ludzi, bo mając doświadczenie i spora wiedzę o ludziach i świecie, wiem, że to nie jest takie trudne, jeśli tylko chcemy.
Spotkamy się, kiedyś, ja Tobie też życzę udanych dni.

Debra 18:01, 31 sie 2013

Dzisiaj jako członek Komisji Konkursowej oceniałam nasze najładniejsze działki. Przyznam, że praca jurora wcale nie jest łatwa, mam pewne doświadczenie, bo kiedyś np. bywałam jurorem w konkursach wieńców dożynkowych Zawsze to samo - wątpliwości, kiedy konkursowicze są wszyscy wspaniali

Efekt konkursu - działki wypiękniały, mobilizacja zarówno przed konkursem, jak i spotkaniem, fajny bodziec dla ludzi, by jeszcze więcej zadbać o swoje zielone metry.

Pozdrawiam