Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-)

Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-)

Debra 10:36, 29 sie 2013

Przetacznik napisał(a)

Przepraszam Debro niezręcznie wyszło, bo ja dostrzegłam na ścianach ciepły kremowy i delikatny liliowy ( jeśli nie hostowy! )kolor : ) Z tego wniosek, że i biała ściana potrafi mienić się kolorami : )

Dlaczego niezręcznie jakbyś napisała, że nie lubisz białych ścian, odpowiedziałabym tak samo.
A tak w ogóle to jeszcze jeden przykład na to, że nic nie jest takie, jak sie nam wydaje
Debra 10:37, 29 sie 2013

kaprys napisał(a)
Debro, dzięki za odwiedziny w moim ogrodzie. Rzeczywiście mało się udzielam na forum. Mam nadzieję, że kiedyś to się zmieni. Zaglądam do Waszych ogródków a mało piszę o swoim. W każdym razie w wolnej chwili zawsze wpadam na Ogrodowisko i zawsze czerpie inspiracje. O spotkaniu u Ciebie pamiętam i z przyjemnością będę. Pozdrawiam

Jolu, cieszę się ogromnie, że zaglądasz, a jeszcze bardziej, że się wkrótce spotkamy.
Do zobaczenia zatem 7 września
Debra 10:39, 29 sie 2013

barbara_krajewska napisał(a)
Zawsze miałam słabość do barometrów. Wprawdzie nie mam takich starych, ale te, które mam, wystarczająco mnie o zmianach pogody informują

Basiu, stare czy nowe, barometry mają to do siebie, że sa najlepszym źródłem informacji o pogodzie. Warto je mieć w domu i zawsze sa ozdobą, bo to obok użyteczności są to zwykle pięknie wykonane przedmioty. Także te współczesne.
Celina 12:03, 29 sie 2013

Podczytałam Barometr bardzo stylowy.Pozdrawiam
kitek81 14:56, 29 sie 2013

zdjęcia z stylowych wnętrz czyżbyś nie była w ogrodzie?
pozdrawiam :*
Debra 18:35, 29 sie 2013

Celina napisał(a)
Podczytałam Barometr bardzo stylowy.Pozdrawiam

Celinko, dziekuję i tez pozdrawiam. Wkrótce zajrzę do Ciebie. Ostatnio ogromnie dużo się u mnie dzieje nawet na Ogrodowisko brakuje czasu
Debra 18:37, 29 sie 2013

kitek81 napisał(a)
zdjęcia z stylowych wnętrz czyżbyś nie była w ogrodzie?

Kasiu, ganiam, jakoś tak sie porobiło, że mam domowy młyn

Do tego nie wklejam zdjęć z ogrodu, bo wszystkie ostatnie zmiany to ma być rodzaj niespodzianki dla tych, co 7 września zaszczycą mnie swoja obecnością

Tak więc barometr - w sumie pogoda, to bardzo ogrodowa sprawa - zamiast kwiatków

Pozdrawiam
madzielena 15:01, 30 sie 2013

Debro cały czas myślę jak zrobić, żeby się u Ciebie pojawić... Tak mi szkoda, tak się nastawiłam że się wreszcie zobaczymy
Debra 19:17, 30 sie 2013

madzielena napisał(a)
Debro cały czas myślę jak zrobić, żeby się u Ciebie pojawić... Tak mi szkoda, tak się nastawiłam że się wreszcie zobaczymy

Madziu, to strasznie miłe
Ja też miałam nadzieję na to spotkanie, bo chociaż jest nas tak wiele osób na forum, to przecież nie z każdym zawiązuje się jakaś nić specjalna...

Ale tak jak pisałam w wątku spotkaniowym - wiem, że gdybyś mogła, to byś była
I to jest najważniejsze.

kitek81 19:23, 30 sie 2013

no też racja z tym barometrem a o ogrodzie potem sama się domyśliłam, że pewnie nie chcesz pokazać niespodzianki

my chyba jednak nie dojedziemy na spotkanie może następnym razem się uda!