Elu, moja działka była wyłączona, bo tak jak właśnie piszesz - jako juror nie mogłam uczestniczyć w konkursie.
Może i lepiej, bo gdzie mi tam jeszcze do tych ogrodników z kilkunastoletnim staże i dorobkiem
Miło że zajrzałaś, ciekawam jak miewa się kiciuś. Poczytam sobie.
dziękuję Kasiu Jak ona jest, to już niebawem część z Forumowiczów oceni sama, a reszta obejrzy na zdjęciach zrobionych przez gości - mam nadzieję goście zrobią jakieś zdjęcia
No i wtedy prawda wyjdzie na jaw !
Dzisiaj pada, od rana, co cieszy mnie niezmiernie, bo wczoraj nie miałam czasu podlać nawet roślin w donicach, a dzisiaj nie mam czasu nawet na działkę pojechać
Sporo nowych roślin posadzonych, przesadzonych, ten deszcz mnie po prostuje ratuje
Kłaniam się w deszczowy dzień,Krysiu czy masz jeszcze trochę miejsca w swoim cudownym zakątku,przesadzałam wczoraj hosty więc jest ich kilka do podarowania..
Ewo, a ja nawet lubię, chociaż też uważam, że to jest trudne zadanie.
Ale staram się znaleźć sposób na odejście od własnych gustów i oceniać wg jasno dobranych i okreslonych kryteriów.
Cieszy mnie naprawdę, jaki ruch się zrobił w ogrodach przed sobotą! Takiej mobilizacji to chyba dawno nie było.
A to dzięki Ogrodowisku.
Basiu, witaj u mnie w rzeczywiście deszczowy poranek
Miejsca ci u nas dostatek )))) Jak wiesz, ja mam więcej pustych miejsc, niż obsadzonych, a host mam tylko kilka i to malutkich, więc ja z wdzięcznością przyjmuję każdą roślinę.
Sam zresztą już niebawem zobaczysz