Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

polinka 07:14, 18 maj 2017

Makusia napisał(a)

Właśnie odkryłam niezawodny-jak zakładam- sposób na "mienie pod ręką" wszystkich ważnych info- prtsc w telefonie! Gnojówkę w podstawach już mam pod ręką

Gnojówki się polecają
polinka 07:15, 18 maj 2017

Shemsi napisał(a)
Polinko, czy mogłabym Cię na chwilę zaprosić do siebie? Biję się z myślami, czy sadzić drzewa, a Ty masz już doświadczenie z kolumnowymi grabami, to może łatwiej Ci będzie ocenić czy w moim przypadku ma to sens, czy nie.
Chciałabym, ale boję się

Weronik, byłam ale ja kiepska w doradzaniu. Toszka fajny pomasł zapodała to masz nad czym myśleć
agapant 07:24, 18 maj 2017

polinka napisał(a)

To prawda, wieczory mamy już piękne Cieplutko, bezwietrznie-jest świetnie.
Avatar tylko na specjalne okazje

Ja też wnioskuje o avatara z oczami, trafiłam do Ciebie bo zwrócił moją uwagę. Witam się, jestem pod wrażeniem, przeleciałam zdjęcia poczytam zimą.
Iwk4 07:45, 18 maj 2017

Polinko, nadrobilam. U Ciebie zawsze zostawiam sobie otwarty wątek i czytam całość.
Metamorfozy piękne. Garaż mnie urzekł. Pięknie teraz wszystko wygląda. Milo posiedzieć.
Czytam, ze trawy ruszyły. Moze Poli bylaby to dobra pora na przesadzanie, poki nie ma upałów?
Napiszę ci na pv.
kamcia 08:48, 18 maj 2017

Witaj Polinko

Piękne metamorfozy, w odpowiednim momencie je dałaś, bo dzięki temu poznałam częściowo Twój ogród. Całego wątku jeszcze nie przeczytałam, a wiem, że jest tego warty, więc pomału nadrabiam. Czytam na bieżącą, oraz systematycznie od początku .
Zdjęcie ze stolikiem i świecami bardzo nastrojowe i romantyczne.
07_Rene 08:55, 18 maj 2017

Polinko, kawał roboty za Wami. Takie metamorfozy robią wrażenie. Wiem jak się walczy ze "starym" budownictwem, ale u mnie niestety wszystko idzie jak krew z nosa.
Z jaką częstotliwością pryskasz wywarem że skrzypu? Wczoraj opryskiwalam pierwszy raz- mam zamiar zrobić serię 3 dni z rzędu i powtórzyć lipcu czy sierpniu.
Na co stosuje się krwawnik? Bo nie mogę doczytac.
kasia_w 08:55, 18 maj 2017

Poli jakiż Ty masz piękny warzywnik!cegła szare skrzynie i ta ściana z roślinami! Marzenie moje Fotele równie urocze.A w ogóle taką nowoczesność doprawiona szczyptą starości to ja lubię
Kawa 09:37, 18 maj 2017

hej Polinko

no u mnie tyle lało że wolę chwilowo podlewać
gnojówka u mnie się robi
Makusia 09:42, 18 maj 2017

Nadal w temacie gnojówek: ustronne miejsce oznacza: ciche, żeby gnojówkom nic w fermentacji nie przeszkadzało, czy w cieniu/słońcu?
Margerytka40 09:43, 18 maj 2017

Makusia napisał(a)
Nadal w temacie gnojówek: ustronne miejsce oznacza: ciche, żeby gnojówkom nic w fermentacji nie przeszkadzało, czy w cieniu/słońcu?

Raczej żeby zapach nie dolatywał