Polinko, nadrobilam. U Ciebie zawsze zostawiam sobie otwarty wątek i czytam całość.
Metamorfozy piękne. Garaż mnie urzekł. Pięknie teraz wszystko wygląda. Milo posiedzieć.
Czytam, ze trawy ruszyły. Moze Poli bylaby to dobra pora na przesadzanie, poki nie ma upałów?
Napiszę ci na pv.
Piękne metamorfozy, w odpowiednim momencie je dałaś, bo dzięki temu poznałam częściowo Twój ogród. Całego wątku jeszcze nie przeczytałam, a wiem, że jest tego warty, więc pomału nadrabiam. Czytam na bieżącą, oraz systematycznie od początku .
Zdjęcie ze stolikiem i świecami bardzo nastrojowe i romantyczne.
Polinko, kawał roboty za Wami. Takie metamorfozy robią wrażenie. Wiem jak się walczy ze "starym" budownictwem, ale u mnie niestety wszystko idzie jak krew z nosa.
Z jaką częstotliwością pryskasz wywarem że skrzypu? Wczoraj opryskiwalam pierwszy raz- mam zamiar zrobić serię 3 dni z rzędu i powtórzyć lipcu czy sierpniu.
Na co stosuje się krwawnik? Bo nie mogę doczytac.
Poli jakiż Ty masz piękny warzywnik!cegła szare skrzynie i ta ściana z roślinami! Marzenie moje Fotele równie urocze.A w ogóle taką nowoczesność doprawiona szczyptą starości to ja lubię