Kasia u mnie też ani jednej liatry jeszcze nie widać więc może to jeszcze czas...
Kolorki fajne. Szkoda ostróżek ale co tam - może znowu będą u nas na targu
U mnie dzisiaj była wertykulacja i takie tam różne inne Podlałam pierwszą dawką humusu. Pozdrówka
Kasiu wszyscy w ten weekend chyba z ciurkadełkami robili Moje już też uruchomione i linie poprostowane. Mam nadzieję że w poniedziałek moje roślinki dojdą już się doczekać nie mogę
Buziole
Melduje że moja biała liatra z B,już się wychyliła z ziemi ,fioletowej nie miałam czasu sprawdzić,Dziś pieliłam truskawki ,wsadzałam do ziemi roślinki które mi dziki wywaliły do góry nogami.Urobiłam się niesamowicie pozdrawiam Kasiu
Kasieńko przywieźliśmy różyczki, ale Luizki nie mieli-będzie dopiero pod koniec kwietnia.
Wszystkie pozostałe mam i to mnie cieszy. Jeszcze lawendę musze upolować- chcę trochę rozrośniętą, a w ofercie same malutkie.
4 żurawki dwuletnie wywaliłam - aż się boje co to było.
Kasiu piekna u wiosna u Ciebie, duzo pracy zrobilas, u mnie tez cos ostrozki nie wychodza tak jak i liatra, piwonie tez i zastanawia sie czy nornice mi nie zjadly. Pozdrawiam
Wczoraj uruchomienie ciurkadełka to mus był...lato!!!
Mam zdjęcia łezki od powstania Pełna dokumentacja leci Teraz tylko bukszpany widać, trawy śpią, żurawki podzielone i przesadzone, kicha na razie.