Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 14:57, 23 mar 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
No do obi to ja też z chęcią bym ruszyła Fajna ta relacja a łezka tak docackana że ho ho
Jak dam kamyk na nową rabatę to mam nadzieję że będzie podobnie

Małgoś, chodź, zabierzemy Cię
Twoja ciurkadełkowa bardzo ładna wyszła, kuleczkowa i zielona. U mnie trochę mało tego zielonego poza latem.
Kindzia 14:59, 23 mar 2014

gierczusia napisał(a)
Haha .., pifffko mówisz ....

Tak sobie myślęo tym Twoim Williamie .... Może jak pojedziesz do tej " różowni " co jest niedaleko Ciebie to Ci coś wpadnie w oko..a może pogadasz z wlasciscielkai ona Ci coś doradzi.. Taka zaaangażowana mi sie wydawała

Ściskam

Tam tylko Kordesa i Tantaua róże, chyba, że coś się zmieniło...nie mieli Austina...ale zadzwonię, zapytam Dzięki za pomysł
Kindzia 15:00, 23 mar 2014

gierczusia napisał(a)
Jeszcze pytanie o kostrzewy mam... Ty je zawsze co roku tniesz ????... Jak wysoko ????

Kostrzew nie tnę Elu, wyskubuje tylko suszki. Ale mam wielkie, mus podzielić.

Później do Ciebie wpadnę, jadę
Madzenka 16:06, 23 mar 2014

Kindzia napisałam u mnie o nawozie do magnoli. Nie żałuj swojej ślicznocte papu.
Austinki kupowałam w Rosarium (przez s)
Gabrysia_ 16:10, 23 mar 2014

Kasiu...piękna ta twoja łezka,bardzo mi sie podoba,taka wisienka na torcie
Dużo zrobiliście,ale co sie dziwić tyle rąk do pracy,to i robota migiem wykonana
Ja wczoraj obkupiłam się w nawozy ,dzisiaj w Casto dokupiłam,a swoją drogą te nawozy to drogi interes
Buziam niedzielnie
Kasik 16:22, 23 mar 2014

Kindzia napisał(a)

Jaki Ty masz zapał Kobieto Tylko pozazdrościć!!! Masz już róże Moje luiski w zeszłym roku jeszcze marniutkie były, teraz powinno już być lepiej. Ale one pachną, z daleka

Lawenda dość szybko rośnie, ja kupowałam takie maleństwa w zeszłym roku, teraz już się bardzo rozrosły. Jaką lawendzię chcesz? Fioletową?

Miałaś gratisy w żurawkach??? To wstręciuchy!!! Moje żurawki w łezce też miały piękną, grubą lichę przy korzeniach, ale to nie opuchlak. Licha opuchlaka biała...

Nie widziałam tego wstręciucha, ale żurawki zeschły na wiór i wyszły same. W ziemi były takie małe kuleczki i nie wiem czy to nie było to. No chyba że osmocote. oby

A lawendzie to chcę fioletową, taka już mam, ale potrzebuje na nowa rabatę różaną.

A u Was widzę też nie próżnowano, no i architektura ogrodowa nowa się szykuje.
Ty to masz zapał.

A pan William - śliczniutki.

Urszulla 16:27, 23 mar 2014

U Ciebie cieplej i widać jak wszystko ruszyło
O nawożeniu poczytałam
Bogdzia 17:37, 23 mar 2014

To szybko ogarnęłaś ten ogród , ja robie i robię i ciągle mnóstwo do zrobienia ale jak się ma tylu pomocników to inna robota.Pozdrówka.
Kindzia 17:52, 23 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)
Kindzia napisałam u mnie o nawozie do magnoli. Nie żałuj swojej ślicznocte papu.
Austinki kupowałam w Rosarium (przez s)

Już byłam u nich, nie mają Williama Morrisa Szukam i szukam...
Zaraz poczytam u Ciebie o magnolce.
Kindzia 17:56, 23 mar 2014

Gabrysia_ napisał(a)
Kasiu...piękna ta twoja łezka,bardzo mi sie podoba,taka wisienka na torcie
Dużo zrobiliście,ale co sie dziwić tyle rąk do pracy,to i robota migiem wykonana
Ja wczoraj obkupiłam się w nawozy ,dzisiaj w Casto dokupiłam,a swoją drogą te nawozy to drogi interes
Buziam niedzielnie

Przed chwilą wróciliśmy. Obleciałam OBI i Casto. Prawie 2 stówy wydałam i nie za dużo tego wszystkiego..Florovit, trochę Magicznej, Previcur i przypomniało mi się o Calypso na rodki w maju i mam!
W dalszym ciągu nie mam Agrecolu dla magnolii. Chyba przez internet zostaje kupić...