Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat

Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat

beata_kulesza 20:41, 03 kwi 2014

citronelle jest piękna tylko nie na słońce bo za bardzo ją przypali, ale dziękuję za rady i pomysł
Juzia 20:47, 03 kwi 2014

Dużo osób poleca Lime marmalade na słońce, ale moja wcale dobrze nie wygląda.
beata_kulesza 20:49, 03 kwi 2014

no własnie z tymi żurawkami to tak jest jedna dobrze znosi słońce a druga nie bardzo.
beata_kulesza 21:26, 03 kwi 2014

która kompozycja jest lepsza?
czerwona żurawka żółty cyrysik "Filifera Aurea Nana" a pomiędzy turzyce buchanana.
druga propozycja pomarańczowa żurawka lub trzmielina "emerald'n'gold" zielone tuje lub bukszpany i w środek turzyce. Proszę o radę i sugestie
miss_house 21:38, 03 kwi 2014

Jak dla mnie nie ma lepsza/gorsza musisz zdecydować, która Tobie się bardziej podoba.
Ja nie sadziłabym kolejnych iglastych roślinek, bo masz już zdaje się sporo takowych? może rozważ jakąś irgę płożącą albo berberysy?
beata_kulesza napisał(a)
która kompozycja jest lepsza czerwona żurawka żółty cyrysik "Filifera Aurea Nana" a pomiędzy turzyce Buchanana druga propozycja pomarańczowa żurawka zielone tuje lub bukszpany i w środek turzyce. Proszę o radę i sugestie
beata_kulesza 22:09, 03 kwi 2014

Pomyślę dzięki
Sonka 08:38, 04 kwi 2014

Irga wymarza, cyprysiki ? chyba za wysokie, nie chciałaś wysokich, ale są ładne, zajrzałam do Twojego wątku, masz dużo ładnych dużych roślin, trochę więc siedzisz w roślinach. Każdemu z nas podoba się trochę co innego, dlatego tak trudno wejść w gusta drugiej osoby. U siebie nie masz chyba trawek za dużo, albo wcale, więc ja poszłabym w trawki, sa piękne a jak się rozrosną zachwycają.
Mi się podoba druga wersja, bez trzmieliny z trawkami.
beata_kulesza 09:05, 04 kwi 2014

witam dzięki że zerknęłaś. To prawda trawek jeszcze nie mam ale są w planie bo bardzo mi się podobają. Druga wersja bez trzmieliny a zamiast niej co?
Sonka 10:29, 04 kwi 2014

beata_kulesza napisał(a)
witam dzięki że zerknęłaś. To prawda trawek jeszcze nie mam ale są w planie bo bardzo mi się podobają. Druga wersja bez trzmieliny a zamiast niej co?

żurawki lub trawki zimozielone
Sonka 10:38, 04 kwi 2014

anulka65 napisał(a)
b

?