Alka remont w domu to i pokój z dekoderem nieczynny

Maja internetowo kiedy mi się przypomni
Milena widziałem tego rozchodnika posadzonego w ogrodzie właścicieli szkółki o, której wspominałem, w skrócie szału ni ma doopy nie urywa

Trzeba by baaardzo dużo sadzonk posadzić aby uzyskać ciekawy efekt, a i tak nie widaomo czy będzie dobrz rósł. Ja ciągle szukam ciekawych odmian o ciemniejszych liściach, Matrona ma ciemniejsze liście, ale to jeszcze do końca mnie nie przekonuje, znalazłem kilka odmian
tutaj, ale jeszcze się nie zagłebiałem dokłądnie w każdą z odmian, mozę spróbuje coś zamówić i przetestować, bo uwielbiam rozchodniki.
Paula jeszcze będę powiększał zasoby w tym roku, mam sporo roślin, które da się ukorzenić, a mogą się w przyszłości przydać
Paweł wyjazd po bukszpany był dobrą decyzją, nie mam najbliżej, ale też nie jest to bardzo daleko. Zdjęcia Ice Dance zaraz pokaże. Trawnik... hmm dla mnie to bardzo drażliwy temat bo nie mam nigdzie akceptowalnego trawnika

ale obecnie najmniej się nim przejmuje, a nowego zakłądać nie będę bo szkoda mojej pracy jak jesienią mają mi kopać kanalizacje, a w przyszłym roku prawdopodobnie powstanie podjazd i będą tylko skrawki trawnika, ale wtedy już o niego zadbam
Iwono dziękuje bardzo

trzeba się jakoś wspomagać bo człowiek by nie dał rady zrobić tylu rewolucji