Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Luki 21:52, 05 kwi 2014

Kasiu Iwnko bardzo dziękuje
Paulaa 22:18, 05 kwi 2014

To o której jutro ten serial? z przyjemnością pooglądam
Luki 22:31, 05 kwi 2014

Serial do 12 chyba ogarne .

Wgrałem zdjęcia to pokaże zaplecze ogrodowe z roślinami, czyli moją mini szkółke
Na bałagan nie patrzeć, w końcu to zaplecze

I może 10 % zapasów rojnikowych
AlKa 22:33, 05 kwi 2014

Pewnie zaraz po Mai
Mille 22:35, 05 kwi 2014

Dzięki za podpowiedź w sprawie rozchodnika, na zdjęciach wyglądał pięknie, ale podejrzane wydało mi się, że nie ma nigdzie real foto w sklepach internetowych
Znalazłeś jakąś ciekawą alternatywę dla tego rozchodnika? Mi zależało zwłaszcza na jego bordowych liściach...
Paulaa 22:43, 05 kwi 2014

Toż to szkółka najprawdziwsza a nie zaplecze

Luki napisał(a)
Serial do 12 chyba ogarne .

Wgrałem zdjęcia to pokaże zaplecze ogrodowe z roślinami, czyli moją mini szkółke
Na bałagan nie patrzeć, w końcu to zaplecze

I może 10 % zapasów rojnikowych
Pawlus 22:57, 05 kwi 2014

Te bukszpany powalają...Ale gdzie mi tam do Wrocławia...Szukam u siebie.
Ciekaw jestem tych Ice dance. Też dorwałem w super cenie. Zapraszam jutro do mnie. Szykuje się zdjęciowa niedziela. Dzisiaj ciężka orka. Zakładam nowy trawnik nad stawem...Później będzie sadzenie.
iwonaal 08:34, 06 kwi 2014

Bukszpany piękne i "przedszkolaki" na zapleczu imponujące
Luki 10:18, 06 kwi 2014

Alka remont w domu to i pokój z dekoderem nieczynny Maja internetowo kiedy mi się przypomni

Milena widziałem tego rozchodnika posadzonego w ogrodzie właścicieli szkółki o, której wspominałem, w skrócie szału ni ma doopy nie urywa Trzeba by baaardzo dużo sadzonk posadzić aby uzyskać ciekawy efekt, a i tak nie widaomo czy będzie dobrz rósł. Ja ciągle szukam ciekawych odmian o ciemniejszych liściach, Matrona ma ciemniejsze liście, ale to jeszcze do końca mnie nie przekonuje, znalazłem kilka odmian tutaj, ale jeszcze się nie zagłebiałem dokłądnie w każdą z odmian, mozę spróbuje coś zamówić i przetestować, bo uwielbiam rozchodniki.

Paula jeszcze będę powiększał zasoby w tym roku, mam sporo roślin, które da się ukorzenić, a mogą się w przyszłości przydać

Paweł wyjazd po bukszpany był dobrą decyzją, nie mam najbliżej, ale też nie jest to bardzo daleko. Zdjęcia Ice Dance zaraz pokaże. Trawnik... hmm dla mnie to bardzo drażliwy temat bo nie mam nigdzie akceptowalnego trawnika ale obecnie najmniej się nim przejmuje, a nowego zakłądać nie będę bo szkoda mojej pracy jak jesienią mają mi kopać kanalizacje, a w przyszłym roku prawdopodobnie powstanie podjazd i będą tylko skrawki trawnika, ale wtedy już o niego zadbam

Iwono dziękuje bardzo trzeba się jakoś wspomagać bo człowiek by nie dał rady zrobić tylu rewolucji
anna_g 10:26, 06 kwi 2014

Luki - szkółka najprawdziwsza u Ciebie... ale tego masz... super. A teraz czekam na serialik Dobrej niedzieli