Paula ja to raczej słabiutki jestem

ale jak się upre to wytargam nawet takiego wielkoluda

a chudziutki to nie jestem Mam idealnie wyśrodkowane BMI
Zobaczymy czy dalszy etap zmian na rabatach będzie szedł w dobrym kierunku.
Jałowce bardzo oberwały zimą 2012, były zmrożone z jednej strony całkowicie od wiatrów, ale też od niedoboru światła. Prawdopodobnie są tam posadzone tymczasowo.
Milena skalniak musi być zastąpiony czymś super, a jak na razie nie mam na to pomysłu. Z bliska wygląda niestety troszke gorzej. Rodziców bardziej boli przesadzanie krzewów i sam fakt że ciągle coś zmieniam

Jeżeli już coś wymyśle, powstanie nowy skalniak na zapleczu, aby te stało się bardziej atrakcyjne

Będą miniaturowe iglaczki pełno rojników i troszke skalnych roślin

Żurawki to raczej nie tajemnica i pewnie wielu osobo nie będzie się to podobało, ale będzie mix kolorystyczny, jak na innych rabatach. Dokładnie kolejne 25 odmian. A w tym roku kolekcja prawdopodobnie dobije do 150 odmian.
Paweł Carexy krajowe zimowały w doniczkach, więc zahartowane, ale takim ze szklarni też nie powinno już nic być, przymrozki im nie zaszkodzą.
Bardzo mnie to cieszy, że się podoba, sam jestem ciekaw ostatecznego efektu
Ewo bardzo dziękuje, siły się przydadzą na dalsze prace
Olu ogromnie dziękuje, trawki w buksiakach to jest to co tygryski lubią najbardziej
Alka rodek był troszke cięzki i nieźle się z nim nagimnastykowałem, ale dało rade. Brawo stożek i jeszcze schowana trawka, ale jeszcze niewidoczna
Mirka dziękuje i również pozdrawiam