Gosiu dziękuje za wszystkie informacje. Łane masz te trawki, a w żurawkach rozpoznałem chyba Sweet Tea i Berry Smothie, ale pewien nie jestm

Szkoda, że w tej Bestwince tak słabo, ale te zdjęcia z ich strony jakoś nie dawały mi spokoju i chyba rzeczywiście najładniejsze to mają rośliny sklane
Marzenko niestety to najekologiczniejszy sposób

Najgorsze jest chwytanie tego paskudztwa w paluchy, gruba rękawiczka nie zdaje egzaminu bo po dotknięciu robaki dretwieją i zazwyczaj spadają z liści, trzeba w cienkiej, a na dodatek już w paluchach wierzgają łapkami

paskudna robota.
Tym sposobem już z 25 chrząszczy zostało zgnieconych, wczoraj zrobiłem oprysk Calypso i będę teraz chodził na zwiady wieczorami. Dzisiaj w dzień też jednego znalazłem, foto powyżej.
Kasiu zapisane i będę pamiętał

za informacje dziękuje.
Aniu dziękuje mimo wszystko za zainteresowanie. Wychodzi na to, że Bestwinka szału ni robi. Mozę w pełnym sezonie będą mieli lepszy mateiał. Najważniejsze, że spotkanie się udało.
Bogusiu zazwyczaj szkoda mi skalniaka własnie w maju i czerwcu, bo wtedy wygląda najładniej, później zawsze chce go przenieść i tak już 2 rok

Zniszczyć go nie zniszcze, a kiedyś tylko przeniose w inne miejsce na 'zapleczu'