Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Katkak 22:06, 18 maj 2014

Łukaszek, a kiedy będziesz miał znów otwartą bramę?
pawel_snopek 22:06, 18 maj 2014

Łukaszu masz piękny ogród mnogość roślin oraz soczysta zieleń to jest to
a te rojniki wprowadziły mnie w osłupienie są po prostu bardzo, bardzo, bardzo piękne zazdroszczę sporej kolekcji Pozdrawiam Paweł

Mille 22:25, 18 maj 2014

Rojnikowy tryptyk podbił moje serce Dodać ramy i na ścianę
Luki 22:42, 18 maj 2014

Gosiu rojniczki czekają na kolejną okazje, a myśle, że długo czekać nie będzie trzeba
Zakupowo to jeszcze sobie poszaleje w tym tygodniu jeżeli wszystko pójdzie po mojej myśli i chyba długo wyczekiwane liliowce przyjdą w tym tygodniu... ale będzie sadzenia

Kasiu cieszy mnie to bardzo, że Tobie się podoba. Coś mi się wydaje, że twój ogród będzie równie barwny i tego Ci życze. W tym tygodniu wysadze dwie fale żurawek. Powiem Ci, że z czasem jak troszke się kupi, dużo własnych sadzonek się ukorzeni to nie można na tym zapanować. No gdzie nie wejde to stoją doniczki z niewsadzonymi lub przesadzanymi żurawkami, a pomyśleć że zaczynałem od 6 żurawek w 2010 roku.
Oby sieweczki były ładne i dobrze rosły. Nie mam wielkich wymagać, ale 3 łądne bym z checią miał w swojej kolekcji. Zrobi się głosowanie na nazwy własne
Luki 22:47, 18 maj 2014

Kasiu dla gości zawsze otwarta do innych celów kłódka i łańcuchy
W gościach przecież zawsze się dobrem podziele w miare możliwości i stanu mini szkółki

Dzięki Paweł zieleń bo deszczu zawsze najbardziej soczysta. Rojniki to zebrały się praktycznie same. Tu w markecie jednen, to na targu i tak przez kilka lat już troszkę tego jest, a większośc mnoży się jak króliki

Mileno czy ty masz jakiś dar jasnowidzenia będę robił takie ramy na rojniki i chce je powiesić na płocie w jednym miejscu
iwonaal 23:00, 18 maj 2014

Po prostu wow żurawki. Daj instrukcję jak wyhodować z nasion.
nicol21 23:06, 18 maj 2014

Wow, wychodowałeś z nasion żurawki! Na pewno duża satysfakcja z tego jest
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Luki 23:13, 18 maj 2014

Iwono dokładną instrukcje jutro napisze, nic trudnego, ale trzeba wspomnieć o ważnych szczegółach i błędach, które ja popełniłem Teraz juz padam na twarz i uciekam spać.

Ewelino satysfakcja spora, a będzie jeszcze większa gdy podrosną i okażą się cennymi ładnymi siewkami
Pawlus 23:18, 18 maj 2014

Czytałem o kradzieży - brak słów...
Uwielbiam Twoje żurawki, zawsze można u Ciebie nacieszyć oczy. Nazwy odmian gdzieś zapisujesz czy pamiętasz?
Zerknij do mnie, mam pytanie.
Madzenka 23:42, 18 maj 2014

Luki ja mam doniczkę rojnikową, wsadzam w każdy kwadrat inna odmiane, kiedyś uśmiechnę się po kilka kulek pomarańczowych a na razie nie zawracaj sobie głowy
I czekam na instrukcje wysiewu żurawek, poczytam sobie bo nie mam cierpliwości do siewu....