Agato mój ogród falisty i kolorowy, od siostry będzie bardziej geometryczny i z założenia nie ma w nim być koloru żółtego i bordowego, zieleń, biel, róże, fiolety itp.
Mój będzie się kończył brzozami i hortensjami co połączy poniękąd dwa ogrody, bo od siostry będzie zaczynał się szpalerem hortensji
Aniu może to źle zabrzmi, że się wychwałam, ale w tym mój największy problem, zbyt częśto pokazywałem, że potrafie i nowe wyzwania mi nie straszne, teraz jestem notorycznie wykorzystywany.
Kasiu brama i furtka zawsze teraz zamknięte, chociaż o lilie zawsze miałem lekkie obawy, ale do tej pory tfu tfu było wzorowo

Kręcić nosem będę dalej

bo z frontu widać tylko lilie i one są chwalone, reszta rabat schowana za domem
Paweł od drogi widoczna jest głównie rabata z liliami. Działka ma wymiary 15x60m i więkoszość rabata schowana za domem. Zdjęcie oczywiście moge zrobić... tylko chyba musiałbym chwasty wykosić przed płotem

...
Mam 3 hortensje w doniczkach, zeszłoroczne niewypały, muszą troszke nabrać masy. I na jednej rabacie posadziłem w tym roku Anabell, ale mają tylko po jednym kwiatku, za to krzewy gęste i powinny w przyszłym roku ładnie zakwitnąć.
Negocjowałęm dzisiaj wielkość rabaty zaczynając od bardzo przesadzonej wielkośći i zmniejszałem zmniejszałem, aż doszedłęm do planowanych wymiarów... warto było spróbować

a gdybym zaczął od razu od planowanego wymiaru byłaby jeszcze mniejsza