Luki
19:35, 19 paź 2014

Mileno no to jeszcze co najmniej 4 miejsc nie pokazałem, ale żeby nie było zbyt nudnie to zostawiam je na przyszły rok tym bardziej, że są jeszcze nie skończone, a jedno w ogóle nie zaczęte 
Ewo teraz już po ptokach
ale nawet nie pomyślałem, zeby drugi raz pokazywać... trzeba też coś na zime zostawić 
Sonia nie dokońca nie kolorowy... z resztą niegdzie jeszcze takiego ogrodu jak chce mieć nie widziałem więc przykładu nie pokaże... a czy po drodze jeszcze coś mi się nie spodoba to nie wiem
Na razie tkwie w kolorach, a bardziej uporządkowany ogród będzie u siostry za płotem, więc będę mógł sobie popracować w innym otoczeniu 
Paweł dzięki wielkie
Ja zawsze jak patrze na moje bukszpany na tej rabaie to się uśmiecham, że praktycznie nic mnie nie kosztowały porównując do tego co musiałbym zapłacić w szkółce bądz centrum ogrodniczym za gotowe krzewy tej wielkości. No przepraszam największy stożek był jak na moje możliwości dość drogi, ale metrowa kula bukszpanowa rosła u mnie od co najmniej 10 lat, jeden stożek z Obi, a reszta z plantacji. Jak zobaczyłem ile taka duża kula u mnie w centrum ogrodniczym kosztuje.... ufff jak dobrze, że miałem swoją.
Co do rabaty martwi mnie tylko turzyca Prairie Fire, ale wiem że i tak czeka mnie wymiana na wiosne, na to samo lub coś innego
Do czerwca będzie trzeba poczekać bo wcześniej już traw nie kupie chyba, że będę widział na własne oczy sadzonki w szkółce

Ewo teraz już po ptokach

Sonia nie dokońca nie kolorowy... z resztą niegdzie jeszcze takiego ogrodu jak chce mieć nie widziałem więc przykładu nie pokaże... a czy po drodze jeszcze coś mi się nie spodoba to nie wiem

Paweł dzięki wielkie

Co do rabaty martwi mnie tylko turzyca Prairie Fire, ale wiem że i tak czeka mnie wymiana na wiosne, na to samo lub coś innego