Luki
20:53, 13 lis 2014

Elu ładna kępa liliowca w rabacie to dobra rzecz ja nie rozumiem narzekania na liści liliowców, większość bylin po kwitnieniu wygląda o wiele gorzej, a u mnie liście zbrzydły dopiero dwa tygodnie temu. Jak kto woli, ja mam liliowce posadzone tak by nie przeszkadzały i nie raziły, a do przedogródka, w którym jest przewaga lili i liliowców teraz nie wchodze, posprzątałem, wyciąłem powiązałem i potrzeby oglądania tego miejsca nie mam aż do wiosny.
Violu cisza bo gospodarz pogrążony w nicości. Latem udaje mi się zapomnieć o problemach takich ogólnych i tych ze sobą samym, ale teraz gdy jeszcze mam tyle zbędnego czasu... kiedyś było inaczej, lepiej, jakaś motywacja do parcia przed siebie była. No to nie miejsce na moje żale i problemy. Wracam do ciemnej nicości słuchać muzyczki może ktoś też sobie posłucha.
Violu cisza bo gospodarz pogrążony w nicości. Latem udaje mi się zapomnieć o problemach takich ogólnych i tych ze sobą samym, ale teraz gdy jeszcze mam tyle zbędnego czasu... kiedyś było inaczej, lepiej, jakaś motywacja do parcia przed siebie była. No to nie miejsce na moje żale i problemy. Wracam do ciemnej nicości słuchać muzyczki może ktoś też sobie posłucha.