Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Mala_Mi 22:14, 14 lis 2014

Szkoda, że nie mam takich talentów jak mój braciszek
Patrzę do tyłu i nie widzę mojego wpisu pod liliowcami... oglądałam i nic nie napisałam.. skleroza.... może jednak jestem Twoja Babcia?????

Ale liliowce masz wyfikane na maksa... ja głownie mam takie proste i zwykłe..... i ostatnia moja miłość to pająki.... oczywiście w liliowcach, bo tych prawdziwych to sie brzydzę i boje.
Mala_Mi 22:14, 14 lis 2014

Nie dość że skleroza to i agrofobia....
admete 06:57, 15 lis 2014

Luki napisał(a)
Agnieszko ja bym takie cudo widział u sąsiada, wpasował by się do reszty kiczu ah to poczucie estetyki i 'dizajnu' mnie wręcz przytłacza

hahahahahahaha

CO wyjdzie z moich poczynań to nie wiem, mam nadzieję, że coś ładnego, na chwile obecną muszę znowu wleźć na jedno drzewo bo proste patyki mi są potrzebne, a to już troszke wysoko, ale ja dość kompaktowy/niski jestem to się wymieszczę miedzy gałęziami

Chłopie Ty to uważaj na siebie!!!!!

No a kompozycja widzę kroi się jakaś duża
admete 06:59, 15 lis 2014

Luki napisał(a)
Były prośby o pokazanie moich brzozowych wytworów, więc pokazuje.

Wianki to mi się nie za bardzo podobają, ale wiem już co zrobić, aby były ładniejsze, w końcu praktyka to podstawa

Taki malutki wyszedł już znacznie lepiej robiony inną techniką.

I na końcu choinka, która będzie powodem wywiezienia mnie w kaftanie, więc gdyby mnie długo nie było to mnie wywyeiźli... a chce jeszcze dwie zrobić.
Ta ze zdjęcia nie skończona bo gałązek mi brakło.

Jak skończe to zacznie się dekorowanie.

no woooooooooow
Podziwiam
polinka 08:37, 15 lis 2014

Luki cieszę się, że nie tylko ja zwariowałam na punkcie dekoracji świątecznych
Wczoraj mężowi przedstawiam ogólny zarys dekoracji a on na to, że chyba trochę się pospieszyłam, przecież jeszcze ponad miesiąc czasu...
Dzisiaj jak ujrzałam Twoje śliczne wianki i mistrzowską choinkę to stwierdzam normalność u siebie
ewsyg 09:25, 15 lis 2014

Bardzo fajne wianki i choinka. Z niecierpliwością czakam na ozdoby. Ciekawa jestem jak będzie całość wyglądała
Luki 10:39, 15 lis 2014

Marzenko dziękuje mnie jeszcze dwie czekają, ale kolejne będzie już łatwiej wykonać bo już wiem jak się za to zabrać, a co się nakombinowałem na początku

Aniu pamięć dobra, ale krótka to moja wrodzona przypadłość więc to rodzinne. Czy mam talent to nie wiem, ale może coś mi tam wychodzi bo lubię czynności odmóżdżające kiedy jedynym problemem jest to, że np. ten cholerny drucik nie chce przeleźć tam gdzie ja chce i tak czas ucieka... to lubię.
Z liliowcami to ja tak mam, że zawsze wybieram te najbardziej wymyślne i pstrokate, jakoś te na zdjęciach najbardziej mnie przekonują, ale gdybym miał wybierać na żywo to wybierałbym te nieskazitelnie gładkie, jednolite o dużych kwiatach. W przyszłym roku w Wojsławicach poszalejemy na alei liliowcowej

Agnieszko z drzewa 'zlazłem' w całości i bez szkód zdrowotnych .
Miejmy nadzieję, że ozdabianie jakoś mi wyjdzie, ale to jeszcze troszke poczeka.

polinko dla mnie to też ulga bo ja od tygodnia się rozglądam za dekoracjami, ale w grudniu kiedy będzie szał zakupowy, wszędzie pełno ludzi, ja będę miał to z głowy i będzie się można zająć ciekawszymi zajęciami i nie tracić czasu na przeciskanie się w kolejkach. Pomijam już fakt, że w ten sposób listopad szybko mija, grudzień ucieknie jak strzała, w styczniu więcej nauki i na horyzoncie będzie widać powoli wiosnę

Ewo za dekoracje biorę się od przyszłego tygodnia, ale nie wiem czy tak wcześnie będę ozdoby pokazywał, może tak na równo z pierwszą niedzielą adwentu
Madzenka 15:05, 15 lis 2014

Kiedy przyozdabiamy domy! W pierwszy weekend grudnia?
Luki 15:32, 15 lis 2014

Marzenko to 6-7 grudnia przyozdabiamy domy, ja jestem za. W sumie już stan lampkowy sprawdzałem bo planuje oświetlić buksikową
Gosiniak 18:00, 16 lis 2014

Łukasz świetne ozdoby, podziwiam ogromnie