Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Viola 20:18, 02 lut 2015

Łukasz, jak możesz zajrzyj do mnie str.189 ostatni wpis - zrobiłam listę żarówiastych żurawek. Proszę, żebyś zweryfikował
Kasik 21:46, 02 lut 2015

Łukasz - aż wstyd- jak rzadko u Ciebie jestem. Wybacz, ale jakoś czasu brak.

Muszę prześledzić troszkę, bo widzę jakieś szykujące się zmiany, może wtedy coś mądrego będę w stanie powiedzieć.
Luki 23:18, 02 lut 2015

Iwonkojeszcze dwa dni będę nieczasowy, a później to sporo wolnego Czegoś na pewno poszukam.

Kasiu ja swoją obciąłem zaraz po kwitnieniu dość mocno, co najmniej 2/3 pędów bo zależało mi aby była jak najbardziej gęsta od środka i nie powiem zabieg się udał. Ma teraz chyba ze 20 gałązek

Annn jednak troszkę tej obwódki przy różach się przyda, wprowadzi troszkę porządku... przynajmniej mam taką nadzieję
Propozycja z powtórzeniem bodziszka i lawendy kusząca, na pewno u mnie w domu duża ilość lawendy się spodoba bo jest lubiana

Agnieszko ja też już nie mogę się doczekać, ale nie pójdzie to jakoś bardzo szybko niestety, ale wszystko w swoim czasie. Cierpliwość w ogrodniczkowaniu najważniejsza, ale i najtrudniejsza

Violu widziałem i mam kilka spostrzeżeń napiszę jutro.

Kasiu u mnie nic ciekawego się nie dzieję, fakt było planowanie dużej rabaty i chyba plan gotowy, jedynie ilość potrzebnych roślin mi się nie podoba no, ale powolutku i do celu.

Wracam do nauki z nadzieją, że jutrzejszy egzamin będzie ostatni
Nikita 23:58, 02 lut 2015

Łukasz trzymam kciuki za jutrzejszy egzamin, ale jak tylko zaliczysz już co trzeba to szybciutko aktualne fotki wklejaj.
Pozdrawiam cieplutko
Katkak 23:59, 02 lut 2015

Łukasz przesyłam Ci wirtualnego kopa na szczęście
Mala_Mi 14:25, 03 lut 2015

Annn napisał(a)
Ooo i nawet obwódka jest w planach! Ładnie będzie Ja bym dała w "I" bodziszek a w "J" lawendę, celem zwiększenia ilości bodziszek, bo w większej ilości fajnie będzie wyglądało. Analogicznie lawenda. A w "A" nic nowego bym nie dawała. W kolejnych latach dasz coś więcej, jak okaże się, że coś jest nie tak jak powinno.

J to chyba będzie cień... nie dla lawendy.
Zwiększenie bodziszka - jestem za
barbara_kraj... 17:45, 03 lut 2015

Kibicuję powstawaniu nowej rabaty.

Spodziewam się, że egzamin zdany!
Luki 19:58, 03 lut 2015

Nikita słabo z tym egzaminem, ale się okaże Może jutro jakieś fotki strzelę

Kasiu dziękuje, pozostało czekać na wyniki

Aniu w późniejszym czasie cień się na pewno pojawi, myślę, że takie niuanse będzie już korygowała łopata

Basiu mój wraz twarzy po usłyszeniu pytań raczej na to nie wskazuje, ale poczekam do wyników
Z rabatą będzie co robić.

Dzisiaj całkowicie leniuchuje i dobrze mi z tym chociaż wypadałoby się zabrać w końcu za planowanie prowizorycznego nawadniania.
Viola 20:42, 03 lut 2015

Może wskoczę na 500-setkę? Tak czy inaczej już składam Ci gratulacje następnych 500 i następnych 500 tak udanych stron; dużo Ci zawdzięczam, moja wiedza ogrodnicza urosła aż do nieba, a miłość do żurawek jest tylko Twoją zasługą

No i gratulacje z powodu zadanego (oczywiście śpiewająco) egzaminu
Viola 20:43, 03 lut 2015

Łukasz, dzięki za wpis u mnie odnośnie żurawek of course