Małgosiu jak coś kwitnie te dwa tygodnie to mnie zadowala jeszcze jak jest ozdobne poza okresem kwitnienia

Muszę się wgłębić w temat tych miniaturowych krzewuszek.
Margo bardzo lubię to planowanie zawsze przy okazji dowiaduje się owych rzeczy, a taka burza mózgów pozwala podjąć decyzje
Iwonko dlatego nie chce posadzić drzew pochopnie tak jak chciałem zrobić to brzozami. Ładnie bym sobie narobił gdybym je posadził. Pewnie ładnie by wyglądały, ale po kilku latach nic by ładnie pod nimi nie rosło o ile w ogóle by rosło
Gosiu myśle, że uda się zrobić z takich miniaturek ładną poduchę
Ewo ja praktycznie sesje już zakończyłem, a wszystkie egzaminy mam za sobą, fakt wyników jeszcze nie mam z wszystkiego, ale wiem, że będzie dobrze

Co do drzew to ja bardzo chętnie bo ogólnie oglądałem dostępność Nigry w szkółkach to nie jest jakoś specjalnie popularne.
Szkółka ma ciekawą ofertę, będę się musiał tam wiosną wybrać bo nie mam daleko, a raczej znośnie
Marzenko myśle, że z tą kolorystyką, srebrem trawek, hortensjami i masą bylin powinno to ciekawie wyglądać. W sumie to teraz już pewną wizje w głowie mam.
Ice Dance posadziłem troszkę w zeszłym roku i mam nadzieję, że w tym pokaże jak to łądnie się rozrasta, jesienią już były widoczne rozłogi oddalające się od kępy, będzie co ukorzeniać na zapas
Aniu wychodzi na to, że już mnie prześwietliłaś

ale cieszy mnie to bardzo, a za za wszystkie porady ogromnie dziękuje. Wniosę sobie poprawki na plan, ale mam takie ciche przeczucie, że będzie to dobrze wyglądało. Już się cieszę na to sadzenie, ale na początku będzie trzeba przygotować glebe, a to na pewno potrwa co najmniej do końca maja, ale nic mnie nie powstrzyma przed wcześniejszym zbieraniem roślin na rabate
Annn nie przepadam za książkami o tematyce ogrodniczej, wo,ę poczytać w internecie, a książki do czytania kupuje sobie sam bo mam nietypowy gust i bardzo trudny

Ja niby wiem czego chce, ale nie wszystkiego jestem pewien, a też moja wiedza jeszcze mocno wybrakowana i zawsze czegoś nowego się dowiem, poznam nowe rośliny, a to bardzo cenne. No i spojrzenie kogoś innego jest też bardzo ważne