No i nie napisałem, że nowa rabat już w 20% obsadzona
Małgosiu tak sobie kopałem i stwierdziłem co ja się będę rozdrabniał

Poszedłem po większy szpadel i wszystko poszło co mnie denerwowało. Obecnych nasadzeń nie jestem pewien, ale od czego mam łopaty
Olu troszkę się dzieje, jakoś strasznie dużo prac mi się namnożyło i nie potrafię tego wszystkiego ogarnąć.
Turzyca ze zdjęcia to akurat Variegata, ale Ice Dance rośnie też obok
Marto tuje równe bo poszedłem w zeszłym roku i upomniałem się, że może by tak te tuje wyrównać

Nawet sąsiad chciał u mnie przyciąć, ale zdecydowanie podziękowałem bo rabaty mogłyby być w opłakanym stanie

Strasznie mnie dzisiaj ucieszyło jak podzieliłem sobie kocimiętki i część mogła już powędrować na nową rabatę. W ziemi jakoś wszystko mniejsze się wydaje
Paweł bez tych bukszpanów zapewne bardzo bym marudził jak to bywało w poprzednich latach. Teraz pod nosem mam schludnie i zielono, a to potrafi bardzo poprawić humor
Ewo Nigry kupiłem w tej szkółce w Poczesnej, o której pisaliśmy. Szczepione są owszem, ale przy ziemi z wyprowadzonym pniem 180-200cm.
Alka jak najbardziej można już dzielić teraz to idealny termin
Kasiu jakoś tak zawsze wychodzi przypadkiem

Łopata z Fiskarsa i powiem tylko tyle: Kupuj

Ja jestem bardzo z niej zadowolony i warta jest swojej ceny. Zazwyczaj na rok dwa zwykłe szpadle łamałem, ten mam drugi rok i wytrzymał już bardzo dużo