Też ostatnio porobiłem kilka sadzonek. Siedzą w doniczkach. Mam nadzieję, że w tym roku jeszcze trafią do gruntu z korzonkami. Co do tej długości pędów-moja Berry Smothie wyrosła na takie drzewko. Całkowicie ją podzieliłem.
Nie zaprzecze, że już troszke w kraj poszło , jakoś bidna studencina musi sobie radzić , aby spełniać zachcianki ogrodowe, ale teraz dwie ciotki, dwie sąsiadki polują na moje żurawki no i powoli zaczynam zbierać rośliny na ogród dla siostry, ale tu już trzeba w kilku odmianach po 20 sztuk sadzonek zrobić więc jest co gromadzić
Też czasem całkowicie dziele rośline na sadzonki bo nie ma innego wyjścia. Do połowy października spokojnie się ukorzenią i będzie można posadzić o ile pogoda nie zaskoczy... tfu tfu i odpukać w niemalowane
Mój debiut doniczkowy z kompozycjami jesiennymi, zdjęcia troszke w biegu zrobione.
Na brązową doniczke nie patrzeć, ale na czarną niewidoczną wywinąłem orła i połamałem trzeba było szybko coś znaleźć, ale na żywo nie rzuca się tak jak na zdjęciu..
witam podobają mi się u ciebie skalniaczki i wszystko tak gęsto rosnie jak sobie dajesz z tym radę ? super liliowce i żurawki ,myslałam że lepiej sadzić grupowo jednym kolorem ale u ciebie Łukasz fajnie wyglądają kolorowo pozdrawiam