Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Pawlus 21:38, 03 kwi 2016

Łukasz, pojawiłeś się jak na zawołanie. Życzę żeby wszystko się dobrze ułożyło.
martaibartek 21:56, 03 kwi 2016

Śliczne te cisy zdradzisz na pw gdzie zamawiałeś?
nicol21 22:03, 03 kwi 2016

Łukaszu - mam nadzięję, że kłopoty da się jakoś rozwiązać i o nich zapomnieć. Szkoda, że do tego jeszcze dochodzi taka głupota ludzka jak psucie auta... no ale - masz dobre podejście o wzmacnianiu się!
Mam nadzieję, że prace fizyczne pomogają rozproszyć te złe emocje i fluidy!

Ciski bardzo ładne - podasz namiary i cenę na priv'a?
Oby ładnie rosły i się dobrze prezentowały!
Lecę za płot zobaczyć co tam porabiałeś!

Już się nie mogę doczekać, az uchylisz rąbka tajemnicy i pokażesz co działasz u sibie
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
leon60 22:08, 03 kwi 2016

wierzę, że teraz już wszystko będzie dobrze
Katkak 22:32, 03 kwi 2016

Jak nie urok to sraczka, że tak powiem . Ale myślę, że ilość pecha wyczerpałeś co najmniej na najbliższe półrocze, więc będzie tylko lepiej . Pozdrawiam Marudko
Lukasz2013 22:36, 03 kwi 2016

Luki będzie dobrze.
Luki 22:37, 03 kwi 2016

Ewo co zrobić, trzeba radzić sobie samemu.
Tytułu marudy nie oddam tak łatwo

Marto jesteś pewna bo podobno lepiej gdybym czasem siedział cicho bo mam niewyparzoną jadaczkę i chyba za często mówię na głos co myślę

Na froncie miały być same liliowce z liliami i rozrzucone cisy, teraz całośc będzie podzielona na 3 części odzielona dwoma żywopłocikami, jeden z cisa dalej od chodnika, drugi niższy z bukszpanu bliżej ścieżki, bo brakuje tam jakiegoś zimozielonego akcentu, ale liliowce i lilie będą królowymi tego miejsca plus magnolia

Paweł rano zgrywałem zdjęcia z myślą o wieczornym wklejeniu i wyszło jak na zawołanie
Dzięki

Martoibartku zaraz prześlę na pw, ale tej wiosny już za poźno.

Ewelino przez prace fizyczne ostatnio mój szkielet zdycha. Tata wymyślił sobie remont w budynku gospodarczym, a że jest po zabiegu przepukliny to ja jestem od noszenia worów z klejami, zaprawami, płytek i innych. Parę ton już przerzuciłem w rękach w ostatnim miesiącu

Namiary zaraz prześlę na pw.
Pracę za płotem wkleję jutro, a zdradzę, że pojawiają się już pierwsze nasadzenia, ale reszta jutro

Olu niestety nie tak szybko... ale nie tylko problemami człowiek żyje Teraz przynajmniej coraz mniej czasu na zbędne myślenie, łopata czeka
Luki 22:39, 03 kwi 2016

Kasiu kto wie może biegnę po rekord Teraz zaczyna być materiał do zdjęć, także weselszych tematów będzie sporo

Łukasz dzięki
asica 22:50, 03 kwi 2016

Ja też poproszę o namiar na Cisy. Dobrego sezonu życzę.
Pola 23:10, 03 kwi 2016

Łukasz, znasz tą teorię " Myśl stwarza wszystko " no więc zmiana myśli i będziesz przyciągał same piękne rzeczy.
Fotki poproszę więcej , bom stęskniona twoich widoków....