Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Katkak 20:32, 18 paź 2013

Twoje kolorowe obwódki z Żurawek są najpiękniejsze na świecie Chyba odwzajemniają Twoją miłość, bo takie piękności
Nati 20:32, 18 paź 2013

Welka napisał(a)

Gdybym ja u siebie w okolicy miała choć jedno centrum w połowie tak zaopatrzone w żurawki jak to, to byłabym przeszczęśliwa. W jednym z olsztyńskich sklepów z 2 miesiące temu Golden Zebrę proponowali mi jako nowość, a teraz nowością jest Sweat Tea Dlatego zostają mi zakupy internetowe
Pozdrawiam

lubię to!

mam to samo u siebie

nie wiem czy mi się już wątki nie pomyliły, sorki jeśli ten post nie z twojego wątku , już się pogubiłam
Katkak 20:48, 18 paź 2013

Łukasz, masz tak cudowny ogród, że nawet betonowe ogrodzenie(gdzieś pisałeś, że on wszystko szpeci) mu nie jest w stanie zaszkodzić. Fajnie by było gdyby mój synek jak urośnie miał taką pasję jak Ty
Madzenka 23:02, 18 paź 2013

Katkak napisał(a)
Twoje kolorowe obwódki z Żurawek są najpiękniejsze na świecie Chyba odwzajemniają Twoją miłość, bo takie piękności

Mnie równieź zachwycają te kolorowe obwódki
Bogdzia 23:09, 18 paź 2013

Luki napisał(a)

Jałowiec musiał być usunięty w bardziej drastyczny sposób Ja już sobie tego cisa załatwie..... nie odpuszcze tak łatwo.
W sumie to nie wiem czy dzisiaj mam imieniny, kilka dni temu miałem urodziny, a za życzenia bardzo dziękuje

No to masz dzis imieniny bo powinno się obchodzic pierwsze po urodzinach a dziś jest Łukasza. Spełnienia zamierzeń i tego cisa zyczę.
Luki 00:18, 19 paź 2013

Katkak napisał(a)

Są jednak czasem łobuzy kapryśne. 20 pięknie rośnie, a jenda po środku robi sobie wolne od wzrostu i psuje cały efekt trzeba wtedy przesadzać i interweniować, albo czekać i nie patrzeć na ten fragment.

Nati napisał(a)

dzięki nie spodziewałam się że tak wyczerpująco napiszesz większości z tych nie mam, kupiłam w tym roku same dające sobie radę na słońcu ale te w cieniu są piękne więc czekam aż mi drzewa urosną będę testować twoje typy w przyszłym roku, ,mnie osobiście razi przypalony listek bo tych w tym roku miałam dużo a podlewanie w ciągu dnia wszystkiego, trochę mnie denerwuje zwyczajnie nie mam na to czasu

chciałoby się zeby nic nie robić ale tak się nie da, zauważyłam też że te rosnące na słońcu rosną wolniej oczywiście nie wszystkie odmiany ale tak niektóre mają

pozdrawiam i jeszcze raz dzienks

Bardzo proszę Ja mam jeszcze piaszczystą glebe, wtedy to dopeiro trzeba latać z wodą podczas upałow

malgorzata_szewczyk napisał(a)
No właśnie u Was urodziny się świętuje a nie imieniny. Więc sto lat, spełnienia marzeń, zdobycia cisa i powodzenia na studiach życzę.

Bardzo dziękuje
Luki 00:23, 19 paź 2013

Katkak napisał(a)
Łukasz, masz tak cudowny ogród, że nawet betonowe ogrodzenie(gdzieś pisałeś, że on wszystko szpeci) mu nie jest w stanie zaszkodzić. Fajnie by było gdyby mój synek jak urośnie miał taką pasję jak Ty

Beton to ja lubie, ale jeżeli jest wybudowany jako solidny beton architektoniczny i to raczej w architekturze.... jednak ogrodzeniowe wykonanie już mnie nie zachwyca i z wielką chęcią wynalazce tego paskudztwa bym powiesił.... nie powiem za co.....
Kto wie, moja pasja pojawiła się znikąd, jakiś szczególnych zamiłowań do ogrodu w rodzinie nie zauważyłem, więc jeszcze nic straconego
Luki 00:27, 19 paź 2013

Bogdziu bardzo dziękuje za pamięć jak spojrzałem na date to przypomniało mi się, że faktycznie zawsze 18 mam imieniny.

Marzenko bardzo mi miło, w przyszłym roku obwódek będzie więcej
polinka 07:21, 19 paź 2013

Łukasz macham porannie i czekam na zdjęcia jesiennych krajobrazów
goniak 13:18, 20 paź 2013

Witam
Z przyjemnością obejrzałam cudną kolekcję żurawek ciekawie zaaranżowych pośród innych roślin.
Widzę, że podobnie jak ja lubisz ogrodowe perełki czyli rojniki