Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

mateuszmichn 00:23, 29 kwi 2016

Wy tak wszyscy o tych stratach, mam nadzieję, że u mnie piwonie nie zmarzły. cały tydzień mnie w domu nie ma więc nawet nie mam jak ocenić. Współczuje takich strat, mam nadzieję, że wszystko odrośnie.

Obwódka bardzo fajna i podstawa bukszpanowa pod domem też super. Jaz zwykle będzie super
lindsay80 00:31, 29 kwi 2016

u mnie też przymrozkowe straty, co zrobić, pogoda siła wyższa, okrywanie u mnie niewiele dało.

Bylinowa piękna i graaaby - kiedy moje takie będą?
iwonadm 04:52, 29 kwi 2016

Pięknie u ciebie jak zwykle ja też mam troszkę przymrozkowych strat taki klimat pozdrawiam cieplutko
bdan 06:02, 29 kwi 2016

Łukasz super wyszło po dosadzeniu bukszpanu a bylinowa za chwilę da czadu. Mozesz byc z siebie dumny.

Jakbys znalazł chwilę i zajrzał do mnie, szukam pomysłu na nasadzenia na rabacie.

Kacha123 06:03, 29 kwi 2016

Cześć Łukasz. Współczuję strat. U siebie nawet nie sprawdzałam jeszcze, co zmroziło, bo mam już doła remontowego, to się nie chciałam dobijać
Ale dzisiaj idę na obchód i zobaczymy. Fotki śliczne
Kuba 06:09, 29 kwi 2016

pozachwycałam się podpatruję zmiany coby trochę odgapić
Gosiek33 08:30, 29 kwi 2016

piękna ta bylinowa rabata, nawet teraz

Luki 08:39, 29 kwi 2016

Mateusz co zrobić takie życie ogrodnika, jedni martwią się, że muszą szyby skrobać inni zmarzniętym kwiatkiem

Edyto chyba zamgławiacze lub ogniska dałby radę opanować mróz Z jednej strony dawno mnie nie złapała taka niemoc jak wczoraj z drugiej już mnie to bawi.
Graby wyglądają okazale, ale wysokość ta sama od dwóch lat chociaż mam nadzieję, że już się ukorzeniły i ruszą w tym sezonie.

Iwonko no niestety taki już nas los, trzeba się przyzwyczaić do strat wiosennych, ale tych po przymrozkach nienawidzę

Danusiu nieskromnie przyznam, że bylinowa łądnie mi wyszła, a cały czas coś tam delikatnie koryguję by być w pełni zadowolonym. Wczoraj zobaczyłęm, że powoli ruszają trawy na niej, więc radość tym większa.
Zaraz wpadnę

Kasiu po części z tą niemocą remontową cię rozumiem tylko, że ja byłem od pomysłu, przez znalezienie i zakupienie wszystkiego, a teraz realizacja, która się przeciąga przez elektryka.

Ewo ode mnie chcesz odgapiać no chyba nie ma za bardzo czego, ale miło mi

Gosiek nie powiem też mi się podoba. Do pełni szczęścia potrzeba mi wzruszenia ziemi na całości, ale mnóstwo siewek wszelakich jest i walczę z sobą... ciekawe jak długo wytrzymam
Kawa 08:42, 29 kwi 2016

Łukasz no bylinowa cudna cały rok u Ciebie
pod ścianą przejasniało faktycznie i jest pięknie

no i obwódka bukszpanowa - mniam
Kindzia 09:08, 29 kwi 2016

Powiem Ci tak : nie poznałabym teraz Twojego przedogródka Zawsze mi się kojarzy z wysokimi do nieba liliami i ogólnie buszem
A teraz przejrzyście i bardzo czytelnie Ale chyba taka przemiana bardziej pasuje do Twojego poukładanego stylu.

Fajne te sadzonki, nie?