Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

anna_g 07:54, 05 cze 2016

Przepiękne polaczenie kolorów. Tez jestem zachwycona a zapach piwonii jest niesamowity to fakt
Gosiek33 10:15, 05 cze 2016

Rabata coraz piękniej się rozrasta

U mnie po czosnkach i irysach tylko wspomnienie
Luki 11:25, 05 cze 2016

Aniu zdecydowanie Globmaster wygrywa, ale za jednego można mieć przynajmniej 5 Gladiatorów, więc nie wiem co bardziej opłacalne
Na zdjęcia z drugiego ogrodu będzie trzeba jeszcze poczekać, nie mam na niego czasu, a jeszcze troszkę zostało do zrobienia.
Ta wspomniana piwonia pachnie inaczej niż pozostałe, cudowny zapach.

Kasiu róże trenują moją cierpliwość bo wszędzie widzę róże, a u mnie tylko pąki i jakoś im nieśpieszno, może na przyszły weekend czegoś się doczekam.

Gosiek zaczynam się martwić bo w niektóre miejsca już trudno wejść, a gdyby trawy nie padły to już nie miałbym gdzie nogi postawić
Sebek 11:30, 05 cze 2016

A gladiatory w stosunku do globemaster są mniejsze, większe? No może wyjdzie, że droższe jest tańsze?
ewsyg 11:48, 05 cze 2016

Łukasz cudna ta bylinowa, można na nią patrzeć i patrzeć i ciągle czuje się niedosyt
lindsay80 12:09, 05 cze 2016

Zestawienie piwonie-irysy-czosnki powalające! A porównanie rabaty ubiegly - obecny rok oczy otwiera na to jak rośliny szybko rosną.
ZieloneWrota 12:18, 05 cze 2016

Witaj, super zestawienie kolorów, aż żyć się chce, miłego dnia pozdrawiam
Luki 12:45, 05 cze 2016

Sebek co ja będę mówił . Oba czosnki sadzone jesienią 2015, pierwszy to gladiator

Żeby nie było na obu zdjęciach dotykam dłonią kwiatu

Do tego 4 letni Globmaster nadal jest większy od Gladiatora, ale nie wykopuję ich i na dodatek dzielą się co jakiś czas i tak z 3 cebul w tym miejscu jest już 9, a na żyznej glebie nie tracą na wielkośći

Jeszcze z tydzień będą kwitły o ile nie dłużej.
Luki 12:48, 05 cze 2016

Ewo zawsze można zobaczyć na żywo Strasznie dużo czasu tracę by się napatrzeć na nią, ale za to najbardziej o nią dbam

Edyto człowiek i tak stwierdzi jak posadzi, że coś te rośliny powoli rosną i w sumie niby wiedziałem, że wszystko troszkę większe niż w zeszłym roku, ale wczoraj sam się zdziwiłem.
Iryski fakt stoją na razie w doniczkach, ale wsadzę je tam na pewno, w miejscu orlików, które wiosną wypadły, miały wrócić na swoje miejsce, ale irysy lepiej pasują.

Agato jak już zarośnie mi widok na sąsiadów to będę się rozkładał z leżaczkiem przy rabacie
alis 12:53, 05 cze 2016

Luki napisał(a)
Jestem tym zachwycony

Oj, nie tylko Ty, boskie zdjęcia i gra kolorów!